19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN GÜNAYDIN REFERANDURUM İÇİN NE DİYOR?

BAŞKAN GÜNAYDIN REFERANDURUM İÇİN NE DİYOR?

Isparta

Cumhurbaşkanlığı için Nisan ayı başında yapılması planlanan referandumda Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın "EVET" diyeceği ve aktif olarak kampanya sürecine katılacağı belirtildi. 

Edinilen bilgilere göre Günaydın'ın geçtiğimiz hafta içinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile uzun süren bir görüşme yaptığı öğrenildi. Dünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Belediye Başkanları ile yaptığı toplantıya katılan Başkan Günaydın’ın referandumdaki kararı ile ilgili olarak bu hafta içinde açıklama yapması bekleniyor. Günaydın’ın "EVET’’ oyu vereceği ve kampanyaya katılacağı belirtiliyor. Kamuoyunda Belediye Başkanı Günaydın’ın oyunun nasıl olacağı konuşuluyordu.  


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

evet demezsen

31 Ocak 2017 Salı 09:04

yurt yerleri bedava gitti diyorlar. aile mimarlar şirketlerinin sonune olacak. hele yenişehir. hele yeni şehirler arası büyük terminalin sonu ne olacak.yenişehire neden bukadar agırlık veriyorsun başkaaan çok güzelbir şehir olmuş.merkezdeki ıtkm neoldu. sen ginede evet de evetde evette senin için hayır vardır belki

ISPARTA

29 Ocak 2017 Pazar 21:56

KENDİ GÖRÜŞÜ

ÜLKÜCÜ

29 Ocak 2017 Pazar 21:56

MHP,li bir ülkücü olarak HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

GİDECEK BAŞKA VATANIMIZ YOK.

28 Ocak 2017 Cumartesi 20:23

VATANINI SEV.ÜLKENİ SEV. TÜRKLÜĞÜ SEV. HER ŞEYDE VARDIR BİR HAYIR...

ıspartalı

28 Ocak 2017 Cumartesi 19:08

aday ol yine akplilerde sana oy verip yine başkan seçecegiz. yaşanması gereken en iyi il seçtirdin. gelişen iller çok karışık başkan boş ver gelişmemiş il kalsın hep birinci seçilelim.

Kemal

28 Ocak 2017 Cumartesi 17:31

Kampanyaya katılabilir. Evet için destek verebilir ; ama oyu mühürlerken gözümle görmeden Başkan beyin EVET dediğine inanmam ben de bıraktığı intiba bu, Sayın Yusuf Ziya Günaydının.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR