19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN GÜNAYDIN RAMAZAN BAYRAMI'NI KÖYLERDE GEÇİRDİ

BAŞKAN GÜNAYDIN RAMAZAN BAYRAMI'NI KÖYLERDE GEÇİRDİ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ile birlikte bayramın ikinci günü Eğirdir İlçesine bağlı Bağıllı Köyünde bu yıl 4.’sü düzenlenen Yağlı Güreş Müsabakalarına katıldı.


Eğirdir İlçesine bağlı Bağıllı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Yağlı Güreş Müsabakalarına katılan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, güreş alanına girişinde coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.


Bağıllı Güreş Derneği tarafından düzenlenen bu Yağlı Güreş Müsabakalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bu etkinlikler tüm diğer yerleşim yerlerine de örnek olmaktadır.  Bizlerde bugün burada bulunuyoruz ve güzel sürprizle karşılaştım. Müsabakalarda adıma güreşen Emre Karabacak’ın da birinci olması beni ayrıca memnun etti. 


Türk milletinin aslı olan bu güreş sporu Bağıllı köyümüzde yaşandı. Bağıllı da bugün güzel bir etkinlik oldu. Bağıllı köyümüzü tebrik ediyorum. İnşallah bu güreşlerimiz milli özümüz olarak ülkemize sevinç, güvenç, kararlılık getirsin. Hayırlar, güzellikler temennisinde bulunuyorum. Isparta’da 5 Ağustos’ta bir güreş tertip edeceğiz.Tüm Isparta’mızı ve güreş severlerimizi bu güreşlerimize davet ediyorum. 5 Ağustos güreş günümüz olacak” şeklinde konuştu.

BU GÜZELLİKLERİ YAŞAYIN VE HER ZAMAN YAŞATIN

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kesme Köyünde KESMEDER tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen Kekik ve Gül Şenliği ile akşamında düzenlenen Sünnet Şölenine katıldı. Başkan Günaydın, “Bu güzellikleri yaşayın ve her zaman yaşatın” dedi.


Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bayramın ikinci günü Sütçüler İlçesine bağlı Kesme Köyünde KESMEDER tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen Kekik ve Gül Şenliği ile akşamında düzenlenen Sünnet Şölenine katıldı. Eşi Dilek Günaydın ile birlikte Kesmeli vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, büyük coşku ile karşılandı.


Köy meydanında düzenlenen etkinliklerde Kesmeliler ile bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ramazan ayı içerisinde gelmiştik. O gün bu davetinizi almıştık. Bugün burada tekrar sizlerle bir araya geldik. Kesme köyünde güzellikler oluyor. Bu organizasyonu yapan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Bu etkinlik gerek köyünüzde bulunanlar, gerekse değişik yerlerde bulunan Kesmelileri bugün bir araya getirmiştir. Bu güzellikleri yaşayın ve her zaman yaşatın. Bize de bu konuda üzerimize düşen bir görev olursa Isparta Belediyesi olarak buna hazırız. Isparta Belediyesi törelerine,ananelerine bayramlarına, milli olaylarına bağlı bir belediyedir. Ne güzel birbirlik ve beraberlik içerisindesiniz. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece ülkemizi kimsenin bölmeye gücü yetmez. Isparta’dan bu birlik ve beraberliği görmeye geldim. Bu güzel şenliğinizin hayırla vesile olmasını diliyorum. Her köyümüzde her yerimizde bunu görmeyi arzu ediyorum. Isparta Belediyesi olarak bizlerde 30 Ağustos Zafer Bayramını çok güzel bir şekilde kutlamak istiyoruz. Sizleri de Isparta’mıza davet ediyorum. Yaşasın Kesme Köyümüz diyorum” dedi.  


Şölende ayrıca Kesme Köyünde oturan ve çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın tarafından hediye verildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet

28 Haziran 2017 Çarşamba 17:07

İlk görüntüde cazgır sanki boynunu büküyo gibi bu arada bu bagıllı köyü büyük mü yanlış hatırlamıyosam burada sünnet şöleni olmuşdu güreslerde de 4 . kez yapıyorlar

ısparta

28 Haziran 2017 Çarşamba 12:49

hayırdır bu adam millet vekili falanmı olmaya niyetli.

halk

28 Haziran 2017 Çarşamba 10:45

su kocularin yolunu yapsin orayi bi gelistirsin bakkali falan olsun mezarliklarin durumu vahim guzelim tarihi köy yok olup gidiyor !!

Ahmet soylu

28 Haziran 2017 Çarşamba 01:17

Hayırlı olsun eyy ısparta büyük şehir belediye başkanım

esnaf

28 Haziran 2017 Çarşamba 00:50

Başkan İTKM ne olacak. ordan hiç haber yok

b...k kokulu memleketim benim

27 Haziran 2017 Salı 23:40

Eyyyyyy yetkililer 27.06.2017 saat 23:39 yer malum bölge hava sıcak ve biz evde yine cam pencere açamıyoruz nedenmi yine tiril tiril b...k kokuyor mahalle ......

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR