26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN GÜNAYDIN İÇİN KARAR ANI!

ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın istifa edecek mi?

Isparta

7 Haziran'da yapılacak Genel Seçimler öncesinde Isparta ve Ankara kulislerinde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın Milletvekili Aday Adayı olacağı konuşuluyor. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BOZKURT

10 Şubat 2015 Salı 00:02

ADAM BU KADAR ALAVERE DALAVEREDEN SONRA ELBETTE VEKİL OLUR. MHP'NİN ISPARTA'DA HEM İL BAŞKANIYDI HEM OCAK BAŞKANIYDI (BİR ZAMANLAR) HEM DE BELEDİYE BAŞKANI. BAHÇELİ GİBİ İSA DA YENİLGİYİ SEVDİ NASILSA.

MEHMET BOYACI

09 Şubat 2015 Pazartesi 19:30

neden olmazınyusuf zıya tuncay dede bunlar da olur yadıgamayalım

MUSTAFA DONAT

09 Şubat 2015 Pazartesi 14:39

Başkanım Özverili Fedakar Mücadeleci Sabırlı ve üretken Dürüst başkan olarak Ispartamız sizi Isparta görmryi tercih eder kanaatındeyım.dünde bugünde yarında herzaman arkanızdayız.Allah Yar ve Yardımcınız olsun.

Ispartalı

09 Şubat 2015 Pazartesi 13:40

Başkanım ve Isparta için en hayırlısı Belediye Başkanlığına devam olacaktır. Belediyecilikte yapacağı çok hizmet ve uzun yıllar var. Millet onu mecliste değil sahada görmek istiyor. O yüzden oy verdi, seçti. Bence iyi bir vekil ile Isparta kaybettiği kanı tekrar kazanacaktır. Herhangi bir siyasi amacı olmadan Ispartaya yıllarca hizmet etmiş hem bürokrasiyi hem de iş dünyasını iyi bilen kaliteli adaylar var. Birlikte çalışması daha efdaldir.

.

09 Şubat 2015 Pazartesi 13:03

HERŞEYİ YARIM YAMALAK BIRAKTIKTAN SONRA İSTİFA HABERİ ŞAŞILCAK GİBİ DEĞİL KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜK HAYIRLISI

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR