28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN GÜNAYDIN HER KONUDA BERABERLİĞİNE HAZIRIM

S. Sadi Bilgiç ile Başkan Günaydın arasında Isparta'nın istediği sıcak diyaloglar

Isparta

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı'na seçilen Ak Parti'li Süreyya Sadi Bilgiç'i ilk ''hayırlı olsun'' diye arayanın Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın olduğu ortaya çıktı.

Bilgiç, canlı yayında Belediye Başkanı Günaydın'a iş birliği ve destek açıklamasında bulundu, 'her konuda beraberliğine hazırım' dedi.

7 Haziran ve 1 Kasım seçim sürecinin yarattığı gergin ortam yerini ılıman ve olgun bir havaya bıraktı. 1 Kasım seçimleri sonrasında Milletvekili Bilgiç ile Belediye Başkanı Günaydın arasında gelişen diyalog, Bilgiç'in Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte dahada güçlendi, Isparta’nın özlediği ve beklediği bir yapıya büründü.

Milletvekili Bilgiç, bu durumu canlı yayında açıklarken"Açıklandığının ilk günü Isparta Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın aradı. Daha önce de konuştuğumuz gibi karşılıklı bir araya gelme isteklerimizi ilettik. Sayın Belediye Başkanımız nezaket gösterdi 4 milletvekilimizle birlikte sizin başkanlığınızda belediyede toplanalım, projelerimi açıklamak istiyorum' dedi. Ben de memnuniyetle kabul ettim, inşallah bu buluşmayı yakın zamanda yapacağız" dedi.

Milletvekili Bilgiç, Isparta için birlik ve beraberlik döneminin yaşanması gerektiğini belirterek "Tüm vekillerimiz, bu yapının içerisinde olması gerekenler, valimiz, üniversitemiz hepimiz el ele vermeliyiz ve ortak akıl içerisinde el¬birliğiyle kısır çekişmeleri bir kenara bırakarak hep beraber bu 4 yılı iyi değerlendirmemiz gerekir. Bu konuda ben gerekli adımları atacağım. 1 Kasım'dan önce de benzer mesajları paylaşmıştık. Belediye başkanımızla her türlü konuda beraber olacağımızı ifade etmiştik. Bir araya gelmemiz gereken konular var" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

04 Aralık 2015 Cuma 17:20

Helal olsun maşallah diyorum size parti ayırdımı olmaksızın hizmet etmek gerekiyor. Neticede bu ülke bu şehir hepimizin. Yaşanacak bir şehir bir ülke için birlik olma zamanı durmak yok yola devam.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR