20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN GÜNAYDIN GÜLPARK PROJESİNE AÇIKLIK GETİRDİ

BAŞKAN GÜNAYDIN GÜLPARK PROJESİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in tren garında hayata geçirmeyi planladığı gülpark projesine atıfta bulundu. “Seçimden sonra istasyonu zaten yapacağız” diyen Günaydın, “Biz zaten şehrimizin tamamını gül park haline getirdik” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yalan

18 Şubat 2019 Pazartesi 08:46

şimdiye kadar aklın nerdeydi bee seçim zamanı belediye zaten batık ne yapıyon 1 ay kaldı millet yemez artık 10 yıl öncesine bak bide şimdi halimize bak ısparta aynı yerinde sayıyor balabandan sonra bi çivi çaktınmı imara aç sen heryeri

Misafir

18 Şubat 2019 Pazartesi 07:39

Isparta ya yeni geldim görünen merkezi yerler güzel yeşillik ama bir arka sokak tam tersine eski binalar dolu, ana caddeler hariç kötü. Ögrenci ve asker olmasa bitik sanayileşme yok gelişme az.

Ali

17 Şubat 2019 Pazar 23:52

Hayatınız yalan 10 yıldır kokudan bıktık sorunu çözecekmiş yalan.konut yapa.cakmış yalan.tabi proje kime çıkacak belli.vallahi ıspartayı 50 sene gerilettin yzg efendi.hangi projen bitti açıkla.mal varlığınıda açıkla.sana in****ım.

Günaydın

17 Şubat 2019 Pazar 20:23

Başkanım son iki ayda en çok kullandığın cümle biz yapacaktık oldu farkındaymısın. Demekle bunlar yapılabilecekmiş. Ama yapmadın muhalefet gündeme getirince tutuştun. Aslında yoruldun. Yaptıkların İçin teşekkürler ama artık değişim vakti.

Ispartalılar

17 Şubat 2019 Pazar 12:45

İyiki seçim var herşeyi yapacakmış sana sormazlarmı Y. Günaydın bugünekadar niye yapmadın sen ancak heykel müze yaparsın Ama 31 mart sonun olacak.

Fikir

17 Şubat 2019 Pazar 12:17

Sayın başkanım ve başkan adayım, sizden Isparta ekonomisini ilgilendiren projeler duymak istiyoruz. Yeni iş sahaları, fabrikalara, üretim yapanlara, kısaca ekonomiyi canlandıracak faydalı projeler istiyoruz, şehrimizi resmen öğrenci ayakta tutuyor

Bravo Balaban sana

17 Şubat 2019 Pazar 06:01

BAŞKAN SEN KAFANI YORMA MEVLÜT SANA ÇALIŞIYOR. PARTİYE VARANLARI Bİ DÖVMEDİGİ KALIYOR. SKM DE COK BAŞARILI SİZE TIRANSFER EDECEGİZ SEÇIMDEN SONRA. ŞİMDİ GEREKYOK. İSTEMEYİN. BURADA SİZE DAHA FAYDALI

ertokuş

17 Şubat 2019 Pazar 04:15

gercek söze ne denir alkışlanır

Devlet fabrika yapmaz diyenler;

17 Şubat 2019 Pazar 02:54

Bunlar küçük işler diyen zihniyet bu gün domates biber patlıcan satmayı büyük iş olarak gören zihniyettir!

YZG ve diğerleri !!!!

17 Şubat 2019 Pazar 02:50

Yusuf Ziya Günaydın bu işlerde; kamu yönetimi, şehire millete hizmet alanında bilgi ve tecrübe ile yaş almış bir milli ve yerli başkan! Zîrâ diğerleride genç sayılmaz değilmi, kamu millet yararından çok kendi kariyer ve ticâretlerini geliştirerek yaşlanmış diğer adaylara oy vereceğime , şehir yönetiminde millete yararlı hizmetler alanında bilgi ve tecrübe ile yaş almış Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın beyefendiye vereceğiz biiznillêh oylarımızı Isparta milleti olarak dert buyurmayınız!

Kobra Mehmet

17 Şubat 2019 Pazar 01:38

Ayazmana parkı için teşekkürler başkan.

Mehmet Ayrancı

17 Şubat 2019 Pazar 01:32

başkan biraz büyük düşün, pasif işler bunlar. Park bahçe bunlar kolay işler, aybatılı gibi eski yapıları yık yeni şehir kur. kültür sitesi, işhanı, tuhafiyeciler sitesi buralar yaşlandı. Daha az katlı iş alanları oluştur, malum ısparta da yüksek katlı iş merkezleri tutmuyor. hem esnaflara işyerleri imkanı sunarsın hemde yenilenme olur. Yolları da biraz genişletirseniz iyi olur.

Yalvaçlı

17 Şubat 2019 Pazar 01:17

Sayın Başkan, kaymakkapı meydanını ve mimar sinan cadddesini bir şekle ****lısınız. Karşıdan karşıya geçmek zulüm. Çalışmayan merdivenli alt geçitleriniz var, orasıda aşırı gürültülü ve her yer bağrış çağrış yapan esnaflarla dolu, ben ilçede yaşıyorum ama her geldiğimde modernleşemeyen bir Isparta görüyorum. Kafeler demişsiniz adım başı alkollü mekanlar. Yaptığınız faydalı işler için kutluyorum ama yeniden dizayn etmelisiniz şehir merkezini. Başarılar diliyorum.

Ah Vatanım Vah Vatanım

17 Şubat 2019 Pazar 00:40

İslam'ın'da İnsan'lığın'da Düşmanlığı Olan Siyasi Silamcılar Tarıkat'cılar Cemat'ciler Gibi Oluşumlar Ülkemizin'de Silamında İnsanlığıda Yutmak İsteyen Karanlık Odakların Taşeron'ları Olan Maşalar'dır.

Zafer fatih

17 Şubat 2019 Pazar 00:30

Sayin ziya sen artik yaslandin artik sukru baskan ne dese aynisini ben dusunmustum yapacaktim 10 senedir nerdeydin neden yapmadin elindenmi aldilar onunemi gectiler ya kendin uret farkli bir projede girelim kopyala yapistir projelerle oyalama milleti

Yzg'la devam inşêellah âmin!

17 Şubat 2019 Pazar 00:18

80'den beri Ispartadayım Isparta bir kaç üzüm omca ve bir kaç kır süpürgelerinden başka yeşilliği olmıyan çöl gibi bir şehirdi! İlk döneminde biz oy vermedik Yusuf Ziya'ya, ama Allah için ilk döneminde Isparta kaldırımlarına binlerce ağaç dikmesi ve diğer icraatlerinin eseri bu gün Ispartanın yemyeşil bir şehir olması! Biz 2.dönem Ak partili adaya oy verdik ve o zaman çok pişman olup Yusuf Ziya Günaydın'ın hizmetlerinin kıymetini anladık! Hizmetler yarım kalmasın, Yzg'la devam inşêellah âmin.

Halkparta

16 Şubat 2019 Cumartesi 23:18

Şehrin Demirden gül park haline geldiği doğrudur. 15 senedir yapılmayan projeler neden şümdi yapılıyor zaten yapılacaktı zaten düşünmüştük zaten yapcaktık zaten zaten zaten. Seçmen de zaten saf tı ...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR