28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN GÜNAYDIN DÖKTÜĞÜ ASFALTIN PARASINI İSTEMİŞTİ

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında “yerel seçimlerde Şarkîkaraağaç belediyesini 100 oyla kaybettik” açıklamasına, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’dan yanıt geldi.

Isparta

Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında, yerel seçimlerde Şarkîkaraağaç belediyesini 100 oyla kaybettiklerini ve MHP Şarkikarağaç İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada aynı dakikalarda AK Parti İl Kongresine katılan Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'yı eleştiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a sert bir yanıt geldi. Çarkacı “Ben seçimlerde hazır bir marketi bırakıp, yeniden bir market açtım ama benim cirom MHP’yi geçti ve bu da işletmecinin iyi olduğunun göstergesidir. Bu tür açıklamaların yapılması sadece hazmedemedikleri içindir” dedi.

KEŞKE MHP’DE AK PARTİ KADAR SICAK DAVRANSAYDI

Ak Parti kongrelerinde davetiyeleri il ve ilçe başkanlarının bizzat götürdüğünü dile getiren Çarkacı “MHP’de keşke Ak Parti kadar sıcak davranabilseydi de MHP’nin de kongresine gitseydim” dedi. AK Parti İl Kongresine katıldığı için eleştirilerin odağı olan Çarkacı “davetiyeyi Ak Partiİl ve İlçe Başkanı kendisi getirirken, MHP, meclis üyesi ile gönderdi. Ak Parti’de meclis üyesi ile davetiye gönderseydi yine katılmazdım” şeklinde konuştu.

BİRLİKTELİĞİMİZ İLÇEMİZ İÇİN

Son günlerde yapılan Ak Parti saflarına geçeceği haberlerinede açıklık getiren Çarkacı “BBP partisi olarak genel seçimlerde bir gücümüz yoko yüzden Ak Parti’nin kongresine gittim. Burada ne bana Ak Parti’ye geçer misindiye bir teklif geldi ne de benim öyle bir düşüncem var. Süreyya Sadi Bilgiç’in sıcaklığı bile bize bir güven veriyor. Siyasi olarak değil ilçeye hizmet içinbir birlikteliğimiz var” dedi.

ÇAKILAN ÇİVİLER BİLE SÖKÜLMÜŞ

Çarkacı “25 yıl bu memleketi yöneten kişilerin bir çivi bileçakmayı bırak, çakılan çivileri bile sökmüş. Şarkikaraağaç 150 yıllık bir ilçe.150 yıllık bir ilçenin her tarafı çamur içinde. Benden önce 100 km’lik bir kanalizasyon yapmışlar. Ben böyle bir kanalizasyon ne gördüm ne de duydum.Vatandaşın bu çamura mahkûm edilmesi çok kötü bir durum” dedi.

ŞARKİKARAAĞAÇ’LIYIM DEMEKTEN GURUR DUYUYORUM

Yapılan yanlış uygulamalar nedeniyle ilçenin çamur içerisinde olduğunu için “Şarkikaraağaç’ın Belediye Başkanı olmaktan utanç duyuyorum” açıklamasının yanlış lanse edildiğini vurgulayan Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Çarkacı, “Şarkikaraağaç Belediye Başkanıyım demekten utanıyorum derken, Geriye dönük baktığımız zaman gurur duyacağımız bir hizmetin yapılmadığını kastetmiştim” dedi.

CAHİLLİKTEN ÖTE GEÇMEZ

Alt yapı olmadan asfalt yapmanın cahillik olduğunu vurgulayan Çarkacı “Kasamda istediğiniz kadar param olsun hiçbir işe yaramaz.İlk önce yolun oturması gerekiyor. Isparta’nın en güzel yerinde yaşıyorum diyebilmem için güzel projeler olması gerekir ama hiçbir proje geliştirilmedi”dedi.

GÜNAYDIN TUTUMLU BİRİSİ

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Şarkikaraağaç’a yapmayı düşündüğü asfalt için 8-10 milyonu harcayamayacağına çok ihtimal vermediğini ve bunun nedeninin Isparta Belediye Başkan’ı Yusuf Ziya Günaydın’ın tutumlu olduğuna bağlayan Çarkacı “Benim memleketime bir taş koyana minnettar kalırım ama Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kalkıpta 8-10 milyonun Şarkikarağaç’a getireceğine çok ihtimal vermiyorum. Bunun nedeniise Isparta Belediye Başkan’ı Yusuf Ziya Günaydın tutumlu birisi olması” dedi.

PARAYI YATIRMADAN İŞ YAPMADI

Günaydın’ın 1999’da Şarkikaraağaç’a yaptığı asfaltın bile parasını aldığına değinen Çarkacı “O dönemde Yusuf Ziya Günaydın Belediye Başkanıydı ve aynı zamanda MHP koalisyonda bulunuyordu. 5-6 km yol yaptılar. Ozamanda yaptıkları yol için parasını istedi. Hem de parayı hesaba yatırmadan araçları Isparta’dan çıkarmadı. Hem koalisyonda olmak hem de Isparta Belediye Başkanı olarak tüm desteklerin gelmesine rağmen Belediyeye para yatırmadan bize asfalt gelmedi” dedi.

BİLGİÇ’İN ÇOK KATKISI VAR

Belediye Başkanlığına geldiği dönemde suların içilmez halde olduğunu söyleyen Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı “Belediye Başkanlığına geldiğimde sularımızın içilemeyecek durumda olduğunu gördüm. Bu konuda Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in çok yardımı oldu ve içme suyu projemizi onaylattı” dedi.

(MANŞET GAZETESİ)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sparta_Lı

15 Ocak 2015 Perşembe 17:28

Sayın çarkacı bedavaya mı yapıverecekti sana asfaltı. en güzelini yapmış parayı veren düdüğü çalar demiş. Biz zaten Reise o yüzden oy veriyoruz. Kimsenin hakkını kimseye yedirmz o. O kendi belediye gelirini kendi çözdü. Fabrikalar yaptı aldıgı paralarla ıspartanın çehresini değiştirdi. onun eğitimi de kapasitesi de herşeye yeter evelallah. o kdr biliyosun kendinde yap aynı şeyleri geliştir karaağacı da görelim. yerinizde sayıyorsunuz. iktidar desteği almadan böle dik duran kaç tane belediye var

ISPARTA HALKI

14 Ocak 2015 Çarşamba 11:45

BELEDIYENIN YAPACAGI BIR YOL, ALT YAPISIYLA ÜST YAPISIYLA; ONUDA MERKEZ BELEDIYE YAPACAKSA HALK SENI NIYE SECTI! SIZ GALIBA YZG TC BASBAKANI YADA ULASTIRMA BAKANIMI ZANNEDIYORSUNUZ! BEDAVAMI ISTIYORSUNUZ! ONCA AVRUPADA MEMLEKETLINIZ VAR, ONCA OKUMUS, ZENGINLERINIZ VAR CÖMERTLERSE ONLAR YAPIVERSINLER! YZG TUTUMLUYMUS, TABII TUTUMLU OLACAK TAMDA BIZ ISPATALILAR BUNUN ICIN SECTIK! ORUC TUTMIYAN ZENGINLERE IFTAR CADIRINI KALDIRMASI, VB. UYGULAMALARI VE ALT ÜST YAPISIYLA YOLLARI YAPTIGI ICIN SECTIK!

Bojuware 201

14 Ocak 2015 Çarşamba 11:30

Eyyy isa senden önceki başkan senin kapısına sıcak diye gittiğin Musanın avanesiydi. Onun yaptıklarından sonra sen utanıyorum böyle bir ilçenin başkanı olmaktan derken sen niye musanın kapısındasın seçmeninden utanmıyacakmısın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR