19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN GÜNAYDIN'IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

BAŞKAN GÜNAYDIN'IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Isparta

ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın hızına yetişilmiyor. 1 günde düğünlere, mevlid-i şeriflere, festivallere katılıyor.Davet gelen her yere gitmeye çalışıyor.

GENÇ ÇİFTLERİ MUTLU GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,bir yandan belediye hizmetlerini yerinde kontrol ederek şehrin yatırımlarına yön verirken diğer taraftan da vatandaşların gerek sevinçli, gerekse üzüntülü anlarına ortak olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın son olarak Gelendost Yeşilköy Hanönü Mahallesinde Dilek Aydın ve Mehmet Gökçay’ın mutluluklarına ortak oldu.


Pazar gününü köylerde geçiren ve davetlere katılan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, beraberinde MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte hayatlarını birleştiren Dilek Aydın ve Mehmet Gökçay çiftinin mutluluklarına ortak oldu. Düğünde bir süre kalan Başkan Günaydın ve Yalçın,genç çiftlere mutluluk dileklerinde bulunurken, düğün sahipleri ve misafirlerle bir süre sohbet etti. Başkan Günaydın, “Gençlerimizin mutluluğunu paylaştık.Dostlukları ve güzellikleri köylerimizde daha fazla görmek mümkün. Dostluk,güzellikleri bugün burada yaşıyoruz. Günümüzde şehirlerde artık komşular asansörlerde dahi birbirlerine selam vermez hale geldiler. Ancak köylerimizde durum çok farklı. Dostluk, güzellik, samimiyet köylerimizde devam ediyor. Bu duyguyu burada yaşıyoruz. dostluk, insanlığın olduğu yerde güzellik yaşar.Değerli gençlerimize mutluluk, sağlık, huzur içinde bir ömür diliyorum,ailelerine de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.


MHP İl Başkanı İsa Yalçın da, “Samimiyetle davet edildiğimiz ve iştirakle de memnun kaldığımız, Isparta’nın güzel köylerinden birisinde de olmaktan onur duyduğumuz güzel bir ortamdayız. Genç çiftlerimize mutluluklar dilerken, bu samimiyet ortamının her zaman her ortamda devam etmesi, hiçbir şeyinde bu güzellikleri bozmaması temennisiyle başta aileler olmak üzere çiftlerimize mutluluklar diliyorum. yakın ilgi ve alakalarından dolayı da hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İNSANLARI BİR ARAYA GETİRİYOR

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,hafta sonunda beraberinde MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte Barla Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfının düzenlediği geleneksel Mevlid-i Şerif ve yemeğine katıldı. Vakıf Başkanı Miraç Hatipoğlu tarafından karşılanan Başkan Günaydın ve İl Başkanı İsa Yalçın, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti,Mevlid-i Şerif yemeğine katıldı.


Barla Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Miraç Hatipoğlu, “Her yıl geleneksel olarak tertip ettiğimiz bu buluşma gününde çok kıymetli misafirlerimizi ve hemşehrilerimizi ağırlamaktan son derece mutluyuz. Belediye Başkanımız bu davetimize icabet ettiler, bizleri memnun ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.


TOPLUM BİRLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜ AÇISINDAN ÖNEMLİ GÖRÜYORUM

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,Yalvaç İlçesi Bağkonak Köyünde düzenlenen Geleneksel Su Gözü Festivaline katıldı. Beraberinde MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ve parti teşkilatıyla birlikte Geleneksel Su Gözü Festivaline katılan Başkan Günaydın, burada bulunan ve su gözü olarak bilinen yerden su içti, vatandaşlarla bir araya geldi.


Geleneksel Su Gözü Festivaline gelişinde Bağkonak Muhtarı Mehmet Balcılı tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindeki misafirler burada vatandaşlarla sohbet etti. Bağkonak Muhtarı Mehmet Balcılı, Başkan Günaydın ve beraberindekilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken, “Burası geleneksel bir adak yeri, atalarımızdan kalma bir miras. Her yıl burada adaklar kesilir, yemekler verilir” dedi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kuleönü

08 Ağustos 2017 Salı 08:43

sakın kuleönünne gelme

AYAZMAN

08 Ağustos 2017 Salı 02:55

GÜL KOKUSU İLE YAŞAMAMIZ GEREKEN ŞEHİRDE, HER GÜN B.K KOKUSU İLE YAŞIYORUZ...NE DİYİM İNŞALLAH YETKİLİLERDE BU KOKUYLA YAŞIYORDUR...

Sss

07 Ağustos 2017 Pazartesi 23:07

Şu b..k kokusunu bi çözün artık. Tabakhane yi bombalayacam bigün

DAVRAZLI

07 Ağustos 2017 Pazartesi 20:13

TABAKHANE Yİ ŞEHRİN DIŞINA TAŞIMAZSA VE BİZİ BU KANALİZASYON KOKUSUNDAN KURTARMAZSA BAŞKANA OY MOY YOK....

Ahmet

07 Ağustos 2017 Pazartesi 15:13

Büyükşehir olceni duyunca köylere her deliğe gezmeye başladı yutmazlar kaç senedir niye dolaşmadın şimdi ne dolaşıyon diye sorarlar adama oy toplama gezisi bunlar

seçmen

08 Ağustos 2017 Salı 08:55

senin oy verdiğin vekiller senin mahallene seçim harici kaç kere geldi de başkanın gezilerini eleştiriyon

HARIKA BIR YER!

07 Ağustos 2017 Pazartesi 14:54

SU GÖZÜ COK GÜZEL BIR YER, YALNIZ ADAK SIRF ALLAHA ADANIR, DOGAYA TASA; SUYA ; TÜRBEYE ADAK ADANMAZ VE ZEKAT FITRE ALACAK KADAR FAKIR OLAN INSANLARIN HAKKIDIRKI ZATEN ORAYA HERKES TANIDIGI FAKIR FUKARAYI DAVET ETMEKTEDIR, ANCAK MUM YAKIP ADAK ADAMAK ISLAMIYETE AYKIRIDIR !! BU SU GÖZÜNDE INSANLARIN BULUSMA GELENEGI COK GÜZEL VE DEVAM ETTIRILMESI GEREKEN BIR GELENEK OLDUGUNU DÜSÜNÜYORUM; ÖZELLIKLE KURBAN KESECEKLERIN FAKIR FUKARAYI ORAYA DAVET EDIP GÖTÜRMELERI EN GÜZEL TARAFI !!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR