20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN GÜNAYDIN'IN ACISINA ORTAK OLDULAR

BAŞKAN GÜNAYDIN'IN ACISINA ORTAK OLDULAR

Isparta

ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın 93 yaşında vefat eden babası Ali Günaydın bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Mimar Sinan Camii'nde cenaze törene katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekili Said Yüce, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun ve İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat bu acı bir günde Başkan Günaydın’ı bir an olsun yalnız bırakmadı.

AK Parti’nin yönetim kadrosu cenaze namazının ardından defin merasimine daha sonra ise Başkan Günaydın tarafından verilen mevlid-i şerif yemeğine katıldı. Başkan Günaydın ve Ak Parti yönetim kadrosu aynı masada yemek yiyerek sohbet etti.

İşte siyasette örnek bir tablo bu! Siyaseti bir kenara bırakan Isparta’nın yöneticileri acıda bir araya gelerek ortak oldular. 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ALİ UYSAL-SİPAHİLER KÖYÜ MUHTARI-EĞİRDİR

14 Temmuz 2017 Cuma 22:04

VATANDAŞIMIZIN GÖRMEK İSTEDİĞİ BUDUR.SİYASİ GÖRÜŞLER AYRI OLABİLİR FAKAT BÖYLE GÜNLERDE BİRLİK VE BERABERLİK OLMASI İSTENİLEN TABLODUR.DEVAMLI BÖYLE GÖRMEK İSTERİZ.

esnafa

13 Temmuz 2017 Perşembe 18:21

bu said yüce ne işe yarar yaaaa isparta adına ne yapar acaba?

vesselam.

13 Temmuz 2017 Perşembe 16:34

iste gercek olan ölüm ve su fani dünyada heimiz birer faniyiz, degermi 3 günlük dünyada birbirimizle ugrasmaya ! hic birimiz kirmayalim su fani dünya icin, ve hep beraber gelecek nesillere güzel bir memleket birakalim baris ve huzur ve kardeslik olan icinde.

beş

13 Temmuz 2017 Perşembe 16:19

Bir gün önce aynı ekip bir gün sonra yine aynı ekip :) :) mekan farkli biteks :) galın baş sögütcüleri siziiiiii !

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR