24 Nisan 2024 Çarşamba

BAŞKAN GÜNAYDIN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, darbe girişiminde bulunanların idam edilmesini söyledi

Isparta

ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; Bu darbe ülkemizin için her şehrin halyra dönüştüğü olabiliyor. İnşallah hayıra dönüşmesini diliyorum. Çünkü bugüne kadar listeler belliydi. Hukukta çok yanlış insanlar vardı. Hepsi tespit edildi ortaya çıktı. Yoksa bunun alınması için meclis zorlanıyordu. Şuanda ordumuzun içerisindeki bu kansız, şerefsiz insanların adi insanların insanlık dışı insanların ve şuanda bunların tecellisi belirli hale geldi. Bir yerde bunları önlemede su üstüne çıktığı için tespitler daha kolaylaştı. Bunları derhal devletimiz temizleyecektir.Karar altına alınıyor. Yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi’de hemen toplantı içerisine giriyor. Oradada bu kararlar alınacak. Şuanda dış güçler bunun arkasındaki o kansız güçler bir telaşa kapılmışlardır. Yok idam olmaz. Yok bu yapılmaz. Yok Avrupa birliği’nde yok. İyi Avrupa birliğinde yok da Avrupa birliğinin toplantısında Amerika dışişleri bakanı ne arıyor madem orada. O da yan çizmeye başladılar. Şuan da idam konusunda yapamazsınız. Aşırı saldıramazsınız.  Ne demek bu ya. Türkiye cumhuriyeti ve türk halkı bunların hepsini yok etmeye kararlıdır. Evet idam edilmedilir. Çünkü idame bir sebep yeterli; Cumhurbaşkanını öldürmekten idam demektir. Halkın silahlı gücünü topunu tüfeğini kullanmak. O halka kullanmak o halka silahları yönlendirmetedir.O da idama yeterli bir sebeptir.

İdam olmalıdır. Meclis olarak alkışlarınızdan anladığım kadarıylasizin yüreklerinizle doğrultuda söyledim. Teşekkür ediyorum sizlere de. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

PEHLİVAN

20 Temmuz 2016 Çarşamba 11:38

Darbe yapılacağı akşamı bütün belediyelerin iş makinaları araçlar sokaklardaydı ve başkanları sokaklardaydı. Bizim Yusuf un araçları ve kendisi ortada yoktu. Korkudan evinden çıkamadı. Darbe yapılamadı şimdi çıkmış ortaya nara atıyor. helva kardırıyor. O helvayı al başına çal. Kimse açlıktan ölmedi. Yemezler başkan. Halk bunu biliyor. İnşallah bir taki seçimlerde bunu hesabı sorulacak. uyuma artık ıspartam uyan artık....

yu

19 Temmuz 2016 Salı 15:10

apo da idam edilsin o zaman

Apo şeyeden

20 Temmuz 2016 Çarşamba 02:14

Peki Apo idam edilmediyse bu vatan hainleri de mi idam edilmesin, senin karın ağrın neden, ne yedin de ondan nerenden yedin de ondan.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR