19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ÇARKACI'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ

BAŞKAN ÇARKACI'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ

Isparta

Şarkikaraağaç Belediyesi’nin uzun zamandır beklenen, Vatandaşın gündeminden düşmeyen sosyal konut projesi için kolları sıvadı.

Şarkikaraağaç Belediyesi’nin dar gelirli ve konutu olmayan vatandaşlar için gerçekleştireceği sosyal konut projesi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Camikebir Mahallesi’ndeki Belediye Konut evlerinin bulunduğu yerde sosyal konut için düzenleme ve alt yapı çalışmalarına başlayacağını açıkladı.

Belediye öncülüğünde bir kooperatif kurulacağını belirten Çarkacı, 2019 yılı içerisinde çalışmalara başlanılacağının müjdesini verdi.

Başkan Çarkacı, ilk olarak yapılacak olan evlerin Şarkikaraağaç  için örnek bir proje olacağı ve devamını da getireceklerini söyledi. 

Haber:FATİH DEMİRTAŞ

www.şarkikaraagaç.com.tr

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kesinlikle

24 Ocak 2019 Perşembe 15:18

şarkikaraağaç isa çarkacı ya ve müteahhitlere oy vermeyin bunlar kartel oluşturmuş bütün milletin parası bunlara akıyor toki gelmez doğal gaz gelmez hizmet gelmez akıllı olun belediyede kendi adamlarına sözleşme yapmış diğerleri asgari ücret bunlarda adalet yokkk

oyuna gelmeyin

24 Ocak 2019 Perşembe 09:33

kentsel dönüşüm diye şehir içinden arsa rantı peşindeler sakın ha aldanmayın benim şarkikaraağaçlım vermez elin çetincelisine her tarafı bir ounuyor dönek başkan girmediği parti kalmadı sırada hdp var

AKPli

23 Ocak 2019 Çarşamba 19:37

Herkesin evinde sıcak su var deyip hamam yaptırmayan İsa. Seni kapasitende ancak böyle seçimlik haberler olur.

Malınız gider, dairede satarlar size!!!

23 Ocak 2019 Çarşamba 15:48

Mülkü olup kentsel dönüşüm bekliyenler; satın o zaman o eski binaları, gidin lüks binalardan borçlanarak dâire alın! Kentseldönüşümde bundan fazlası elinize geçecek bir şey yok emin olun! Yada biraz daha fazla borçlanıp kendiniz birleşin komşularla , kendiniz yapın oraya apartmanlar, hakkınıza düşen dâireleri ister kiraya verin, ister satıp hemen borcunuzu kapatın. Daha fazla dükkan ve dâireler yapabilirsiniz! Kapitalist sermayeye işbirlikçilerine peşkeş çekmeyin mülklerinizi Uyanın!

Malınız gider, dairede satarlar site!!!

23 Ocak 2019 Çarşamba 15:45

Mülkü olup kentsel dönüşüm bekliyenler satın o zaman o eski binaları, gidin lüks binalardan borçlanarak dâire alın! Kentseldönüşümde bundan fazla elinize geçecek bir şey yok emin olun! Yada biraz daha fazla borçlanıp kendiniz birleşin komşularla , kendiniz yapın oraya apartmanlar, hakkınıza düşen dâireleri ister kiraya verin, ister satıp hemen borcunuzu kapatın. Daha fazla dükkan ve dâireler yapabilirsiniz! Kapitalist sermayeye işbirlikçilerine peşkeş çekmeyin mülklerinizi. Uyanın!

Başkan

23 Ocak 2019 Çarşamba 15:09

Çok başarılı bir başkan tebrikler

Asrın vurgunu!!!

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:24

Ayrıca 50 yaşın üzerindeki binalara kentseldönüşüm gerekiyorsa, demekki şimdi kurulan bu koca ucube beton yığınlarınada 50 yıl sonra gene kentseldönüşüm ihtiyacı hasıl olacak!!! Eyvah eyvah!! Vermeyin arsalarınızı, kendiniz borçlanıp yapın, konu komşu beraber yapın, bir sürü dükkan ve dâireleriniz olur! Arsalarınızı kapitalizmin büyük sermayelerine ve işbirlikçilerine peşkeş çekmeyin!

!!!!

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:10

Yatırım gelmiyormu? " vekilin projesi olmaz!"= yol isteyen millete "kazma kürek alıp gidin!" diyenleri seçmez eğer bir hizmet yatırım isteyen memleketin milleti!

K.dönüşümmü, millete vurgunmu?

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:05

Benim böyle eski bir evim olsa; kentsel dönüşüm projesine vermem! Gidip kendim borçlanıp , bu eski evimin yerine kendim aldığım borçla yeni çok dâireli bina yapıp, dâireleri kendim satar hem borcu kapatır, hem dâireler ve dükkanlar kâr olarak bana kalır! Yer küçükse komşuların arsalarınada bir anlaşma yaparım! K.dönüşüme verirsem bir dâire bile alamam borçlanmadan! Enamiyim bir dâire bile alamıyacağım projelere evimi verecem!

çok enteresan

23 Ocak 2019 Çarşamba 12:12

Sayın çarkacı şarkikaraağaç halkına 200-250 bin tl ye daire sattın tapuda satış bedeli 60-70 bin tl sosyal proje deyip o eski evleri yıkıp arsa karşılığı diyerek sitemi yapacaksın dünürün le beraber çarşı içinden arsa rantı elde edeceksin eğer sen dürüstsen var ya ben adımı değiştiririm elim kırılsaydı da sana geçen dönem oy vermeseydim yaptıkların ben yemem yan cebe koy eğer bu şarkikaraağaç sana oy verirse yazıklar olsun

Bahadır

23 Ocak 2019 Çarşamba 10:46

Anadolu mah kentsel dönüşüme ne zaman girecek

Kel mehmet

23 Ocak 2019 Çarşamba 09:42

Geçen seçimde de Toki sözü vermişti. Şimdi mi aklına gelmiş.

Kızıldağ

23 Ocak 2019 Çarşamba 09:29

Sayın başkan kendine site üstüne site yapıp, toki için yeterli sayıyı toplayamadık. Karaağaç'ın nüfusu yeterli değil derken. Gelendost ta bile 2 tane toki var. Bıraksın bu işleri sosyal projeymiş... Seçim geldi diyerekten yine bir vaat. İş kapısı lazım iş... Karaağaçlılar göç etsin başka şehirlere. Kalan memurlardan da kirayı büyük şehir hesabı aşsın ancak. Karaağaç maalesef ki köy olarak kalacak...

32

23 Ocak 2019 Çarşamba 09:21

5 yıldır aklına yeni geldi Başkanın. Şimdi TOKİ yide yapar doğalgazı da pazar yerinide...

31Mart

23 Ocak 2019 Çarşamba 01:33

Şarkikaraağaca neden hiç yatırım yapılmıyor. Keçiborlu belediye başkanına bakın adamın maşallahı var ankaradan çıkmıyor. İstediğinide yaptırıyor. Kusıra bakmayın şarkikarağaç unutuluyorsa bizde unutanları umuturuz 31 martta. Başlanan okul inşaatından başka bişey gören varsa yorumumu yanıtlarsa sevinirim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR