19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ATASOY İLÇEYİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

BAŞKAN ATASOY İLÇEYİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Isparta

AK Parti Atabey Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tevfik Atasoy, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimler için start verdi. Kurum ve kuruluşları ziyaret eden Başkan Atasoy, seçimlerde destek istiyor. 

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, seçim ziyaretlerine başladı. Vira bismillah diyen Başkan Atasoy kurumları ziyaret ederek personellerle buluşuyor. Hizmetlerini ve projelerini anlatan Atasoy, yeni dönem için destek istiyor. Esnafları da gezen Atasoy bugün pazar yerine giderek alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile görüştü. Talepleri ve beklentileri de dinleyen Atasoy, yeni dönemde Atabey için daha çok çalışacaklarını ve güzel çalışmalara imza atacağını söyledi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Araslıgariban

11 Mart 2019 Pazartesi 23:22

Pek kıymetli ağabeyim sadece seçim zamanlarında değil her daim kapımızı açtığımızda gariban soframıza oturur bizde biri olarak yemeğimizi ekmeğimizi bölüşürsün. Hem kendiniz hem ailenizle birlikte mütevaziliğinizle gönlümüze girdiniz. Rabbim kötü gözden kötülerden iftiracı fitnelerden sizi korusun. Etrafınızdan temizlediğiniz bazı çıkarcı fırıldaklar hala arkanızdan konuşmakta Allah görüyor başkanım rabbim size yardım etsin

Araslııı

05 Mart 2019 Salı 21:35

Güleryüzlü başkan arasımız seninle kara günlerinden çıkıp gün yüzü gördü. Memleketin parası alkoliklerden hırsızlardan alındı halka dağıtıldı. Sana laf edeni rabbime havale ediyorum. Hep duacıyız. Allah seni evlatlarına bağışlasın.

Araaslı

05 Mart 2019 Salı 21:22

Başkanım Allah yar ve yardımcın olsun. Rabbim senin emeklerini melmeketimizden eksiltmesin

dsi 181 şub

19 Şubat 2019 Salı 08:35

atabey size, siz atabeye emanetsiniz başkanım. birlikte yapılacak çok işler var

Mühendis32

18 Şubat 2019 Pazartesi 18:50

Saygıdeğer başkanım memleketimize yaptıklarınız ve verdiğiniz emeklerle gurur duyuyoruz. Her geldiğimiz tatilde daha gelişmiş daha güzel bir Atabey görüyoruz. Allah yardımcınız olsun gücünüzü eksiltmesin. Başarılar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR