18 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN ALİ BOLAT YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ALİ BOLAT YERİNDE İNCELEDİ

Isparta

Isparta’da yoğun kar yağışının ardından İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat köy ziyaretlerine devam ediyor. Ak Parti Sütçüler Meclis üyeleri Mustafa Erener, Faik Çırak, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Ali Türk ile birlikte vatandaşın derdini sıkıntısını yerinde dinleyen Başkan Ali Bolat, seçim çalışmalarında söz verilen Birinci köprüsü yapılan İncidere köyüne ikinci köprü için köy muhtarıyla istişare etti ve köy halkını ziyaret etti.

BİRİNCİYİ YAPTIK SIRA İKİNCİSİNDE

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in talimatıyla inci dere birinci  köprüsü yapıldı. Dün  İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ise köye ziyaret ederek  yerinde inceledi. Köy muhtarıyla istişare edilerek Sayın Milletvekili  Süreyya Sadi Bilgiç’in talimatıyla Başkan Bolat Elimizden ne gerekiyorsa yapacağız diyerek köy halkına ve muhtarına  söz verdi.  

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ’E TEŞEKKÜR

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e köy Muhtarı Seçim zamanında söz verilen ve yapılan Birinci köprü için halkı adına Teşekkürlerini illeti.

İŞTE O YAPILAN KÖPRÜ 




 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandas

13 Ocak 2017 Cuma 23:29

Koyun kopruye degil asfalt yola ihtiyaci vardir

Köseköylü

13 Ocak 2017 Cuma 20:09

Yolu muhtara degil tahtali ve kosekoy halkina sorun incedereden yukarisinda da yasayanlar var..

İncedereli

13 Ocak 2017 Cuma 20:07

Kosekoy mahallesi tahtali mahallesi kocaosmanlar mahallesine yol 1983 de yapildi koyumuzun kopruye degil asfalt yola ihtiyaci vardir.

Seçmen

13 Ocak 2017 Cuma 12:34

Sayın milletvekili Bilgiç'in köprü konusundaki duyarlılığını Isparta'da yusuf yusuf gezen fetöcülerin yakalanması konusunda da göstermesini istiyoruz..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR