19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN ALİ BOLAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN ALİ BOLAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

Siyaset
Isparta’da Referandum Çalışmaları Hızla Devam Ediyor 16 Nisan gününe sayılı günler kaldı. İl Genel meclis Başkanı Ali Bolat Referandum evet için yollarda Eğirdir ziyaretinde esnafları tek tek dolaşarak ziyaret etti . Ak parti Eğirdir ilçe Başkanı Veli Gök ile birlikte gerçekleşti .
Başkan Bolat yaptığı Açıklamada . Kaybedecek bir dakikamız bile yok. Tüm teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak, ziyaret ediyoruz.“Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar evet çıkacağına inanıyorum” dedi.- Referandum öncesi sağduyu ve destek çağrısı yaparak, esnaflara süreçle ilgili detaylı bilgi veren Ali Bolat ,“Güçlü bir Türkiye için yeni sistem oldukça önemli bir yere sahip. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Türkiye’nin geleceği açısından da çok önemlidir. İnanıyorum ki vatandaşlarımız en doğru kararı verecektir.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

T.C.

24 Mart 2017 Cuma 21:42

NE KOMİK ZATEN MEVCUT ANAYASADA BÖYLE DEĞİLMİ!!!!!

MILLET!

24 Mart 2017 Cuma 15:37

NIYEKI SIMDI TEK DEVLET DEGILMI! ASIL EVET DERSEK ÜLKE NEREYE GIDECEGI BELIRSIZLESIYOR! 15 YILDIR IS BASINDA OLAN KIM? FETÖYE " HER TÜRLÜ IMTIYAZI YAPTIK ; NE ISTEDILERDE VERMEDIK!" DIYEN KIM?

Halk

24 Mart 2017 Cuma 15:10

AKP Kalifiye eleman sıkıntısı çekiyor herhalde. Resme bakın anlarsınız

MILLET!

24 Mart 2017 Cuma 14:43

EVET DIYENLERIN SANDIKTA NE OY VERECEKLERINI ALLAH BILIR! ADAMIN BIRI KÜCÜK BIR BEKDEDEN BELEDIYE BASKANLIGI ADAYI OLARAK SECIME GIRMIS. SECIM BITIP OY SAYMA ISLEMI RESMEN TAMAMLANDIKTAN SONRA EVINE GIDIP OGLUNA KIZINA VE HANIMINA SORMUS " SIZ HANGI ADAYA OY VERDINIZ?" DIYE. HEP BIR AGIZDAN "TABIKI SANA VERDIK !" DEMISLERYA; O ANDA ADAM HEPSINE BIRDEN SOPAYLA DALIP "LAN KÖFTEHORLAR SANDIKTAN BANA 1 TANE OY CIKTI, O SIZIN OYSA BENIM ATTIGIM OY NERE GITTI!" DIYEREK DÖVMÜS AILESINI!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR