19 Nisan 2024 Cuma

BAŞINI EZEREK ÖLDÜRDÜLER

BAŞINI EZEREK ÖLDÜRDÜLER

Isparta

 Burdur’da 26 yaşındaki berber, eğlendiği mekanda çıkan kavga sonucu darp edilerek öldürüldü. 26 yaşındaki genç berberi öldüresiye döven grubun daha sonra cansız bedeni sokakta bırakıp kaçtıkları öğrenildi.

 

Burdur’da yaşayan berber 26 yaşındaki Nadir Bedir, önceki gece eğlendiği mekan çıkışındaki kavgada, darp edildikten sonra başı ezilerek öldürüldü.  Edinilen bilgiye göre, olay Burdur kent merkezindeki Şehit Öz polat Caddesi’ndeki bir mekanda gerçekleşti.

 

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER!

İddiaya göre, arkadaşı Hüseyin S. İle evde alkol aldıktan sonra Burdur merkez Şehit Özpolat Caddesi’nde bulunan bir mekana eğlenmeye giden ikili, aralarında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.Çıkan tartışmaya mekandaki garsonlar da dahil olunca, kavga büyüdü. Cadeye taşan kavgada Hüseyin S. ve mekan çalışanları , Nadir Bedir’i, cadde boyunca sürükleyerek,öldüresiye dövdüler.

 

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA BIRAKIP KAÇTILAR!

Çok sayıda vatandaş, söz konusu kavgayı ayırmak için çalışsada çabalar sonuçsuz kaldı. Çıkan kavga sonucu kafasına ağır darbeler alan 26 yaşındaki Nadir Bedir, olay yerinde feci şekilde can verdi. Bedir’i darp ederek ölümüne neden olan grup ise, genç berberin cansız bedenini cadde üzerinde bırakarak, olay yerinden kaçtılar.

 

BAŞINDAN ALDIĞI DARBE SONUCU ÖLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Görgü tanıkları ve vatandaşların haber vermesinin ardından olay yerine 112 Acil Servis ile polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekiplerin incelemelerinin ardından Bedir’in cansız bedeni Burdur Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Yapılan otopsi sonucu Nadir Bedir’in kafasına aldığı darbeler ve ciğerlerinin patlaması sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

 

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Burdur Polisi’nin soruşturma başlattığı olayda, Şehit Özpolat Caddesi’ndeki tüm mekanların güvenlik kameraları araştırıldı. Güvenlik kameralarından yola çıkan Burdur Polisi olayla ilgili mekan sahipleri,çalışanları , görgü tanıkları ve şüpheliler olmak üzere toplam 9 kişiyi gözaltına aldı. 

 

SULTANDERE’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Gözaltına alınan şahısların sorgusunun devam ettiği öğrenilirken yaşamını yitiren Bedir,  dün ikindi namazında Burdur Ulu Camii’nde kılınan Cenaze Namazı’nın ardından Sultandere Mezarlığı’na toprağa verildi.

Hayal GİRİŞİM – Feti KILIÇ

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR