20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞDEĞİRMEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

BAŞDEĞİRMEN’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

Isparta

                IspartaTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ramazan Bayramı dolayısıylayayınladığı mesajında birlik beraberlik vurgusu yaparak, Birinci Bayram GünüValilik, Belediye, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ticaret Borsası ilebirlikte Barida Otel’de saat 10.30-11.30 arasında yapacakları bayramlaşmatörenine tüm üyelerini davet etti.

                Bayramları, milli ve dini duyguların, inançların,örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurununşekillendiği, kuvvetlendiği, insanlarınbarıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve etrafındaki herkese el uzattığı bir veberaber olduğu günler   olarak nitelendiren ITSO  Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

 “Birlik beraberlik içinde yaşadığımız, maneviduygularımızın arttığı Mübarek Ramazan ayının ardından  Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğuiçindeyiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V) bayramları; barış, kardeşlik ve sevinç günleri olarak anlatıyor.Bayramlar, komşusu açken tok yatamayanları, insanların en hayırlısı olarakgören, insanlara faydalı olanı gösteren, kusurları affetmeyi, güzellikleriövmeyi tavsiye eden bir inancın mensupları için çok önemli fırsatlardırbayramlar. Birlik, beraberlik ve sevgihissinin doruğa çıktığı bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunuyaşamaktayız. Bu vesile ile barış ve kardeşlik duygularını daha dagüçlendirecek, ülkemizde vedünyada barışın ve refahın gönüllere umut serptiği, huzurun, hoşgörünün,dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü olacak bir bayram yaşamayı  diliyor,üyelerimizin ve Tüm İslam Alemi’nin Bayramı’nı kutluyorum. “



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR