29 Mart 2024 Cuma

Başdeğirmen’den NOKTA’ya ziyaret

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gazetemizi ziyaret ederek, gazetenin yeni sahibi İşadamı Mehmet Baş adına oğlu Mustafa Baş’a ‘hayırlı uğurlu olsun’ dileklerinde bulundu.

Isparta

Salı günü gerçekleştirilen ve Odanın Basın Müşaviri Dilek Toros Ateş’in de katıldığı ziyarette konuşan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Bilindiği gibi Nokta Gazetesi daha önce Demokrat Gazetesi grubunda yer alıyor ve o grupta yayın hayatını sürdürüyordu. Bu gazeteyi İşadamı Mehmet Baş ve dolayısıyla oğlu ve Isparta basınında sevilen bir isim olan Mustafa Baş arkadaşımızın alması bizi son derece mutlu etmiştir.

Nokta gazetesinin bundan böyle tüm kesimlerin severek okuduğu ve okuyucu kitlesinin her geçen gün arttığı bir gazete haline geleceğine inanıyorum.

Bu doğrultuda,bugün gazetemizin yeni sahiplerini gazetede ziyaret etmek istedim. Sağolsunlar bu talebimi kabul ettiler ve bu ziyareti gerçekleştirdik. Ben, Nokta Gazetesinin yeni sahibi olan Mehmet Baş ve bu çerçevede oğlu Mustafa Baş arkadaşlarımıza gazetenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve basın camiasında başarılar diliyorum” dedi.

Gazetemiz sahibi Mehmet Baş adına bir konuşma yapan oğlu Mustafa Baş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başdeğirmen’e teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR