25 Nisan 2024 Perşembe

Başdeğirmen’den 10 Kasım Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Isparta

Başdeğirmen’in mesajı şöyle: “Ulu Önder Mustafa KemalAtatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümü. Dünyanın ender yetiştirdiğieşsiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkmilletin gönlünde ebediyen yaşayacak. Bizler, Ulu önder Atatürk’ün emanetlerinikoruyarak ve birbirimize sımsıkı sarılarak, sanayicisinden girişimcisine,tüccarından öğrencisine kadar toplumumuzun tüm unsurlarıyla, birlik veberaberlik içinde ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için çaba harcamalıyız.Düşmanlara karşı memleketin bütün güçlerini birleştirmeyi başaran, kırılmışcesaretleri güçlendirerek, bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünyatarihine yazdıran Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda biz de, bizden sonrakinesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle İşadamları olarak; ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızıve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurgularken,Büyük Önder Atatürk’ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyor, milletimizinunutulmaz lideri, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsındasilah arkadaşlarını ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez dahasevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR