27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞDEĞİRMEN VE ÇARIKÇI'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, İşadamı Şevket Demirel'in vefatının ardından başsağlığı mesajı yayınladı.

Isparta

ITSO’DAN DEMİREL AİLESİ’NE BAŞSAĞLIĞI ONURSAL BAŞKANIMIZI KAYBETTİK

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda uzun yıllar yönetim kurulu (1963-1987) ve meclis başkanlığı (1987-1995) yapan, 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman DEMİREL’in kardeşi, Göltaş- Orma  Şirketleri ile TED Isparta Koleji Yönetim Kurulu Başkanı,  Hayırsever ve Yatırımcı İşadamı, ITSO Onursal Başkanı  Sayın Şevket DEMİREL’in vefatı bizleri derinden üzmüştür. Sayın Şevket Demirel’e Allah’tan rahmet, Demirel Ailesi başta olmak üzere tüm yakın dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜYDÜ

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Ispartalı İşadamı Şevket Demirel’in Vefatı Nedeniyle Taziye Mesajı yayınladı. Çarıkçı; “Isparta ilinin Atabey ilçesine bağlı İslamköy’den çıkarak; Isparta’nın eğitimine, ekonomisine ve sanayisine gönülden hizmet etmiş, büyük katkılar sunmuş, hayırseverliği ve şahsiyeti ile hemşehrilerimizce sevilen ve saygı duyulan, işadamı Sayın Şevket Demirel’in vefatını büyük bir üzüntü duyarak öğrenmiş bulunmaktayız. Süleyman Demirel Üniversitesince “Fahri Doktora”  payesi ile de teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunduğumuz,  SDÜ’nün kuruluş aşamasından bu günlere gelinceye kadar maddi ve manevi her türlü desteğini bizlerden esirgemeyen, eğitim gönüllüsü bir işadamı ve bir Ispartalı kimliği ile ülke ekonomisine de damga vurmuş Şevket Demirel’in vefatı sonucu yaşanan üzüntüyü SDÜ ailesi olarak paylaşıyoruz.

Sayın Şevket Demirel’e Allah’tan rahmet, ailesine,yakınlarına, tüm sevenlerine ve Ispartalı hemşehrilerine de Süleyman Demirel Üniversitesi ailesi olarak sabır ve başsağlığı dileriz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI

10 Mayıs 2016 Salı 22:04

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜYMÜŞ,VERGİDEN DÜŞMESE ACABA KAÇ KURUŞ HARCARDI

Baki yeşil

10 Mayıs 2016 Salı 10:55

Sen bunları baban Nail amcaya sor sayın rektör. Neyin eğitimi neyin hizmeti bunlar 1 koyup 5 değil bin aldılar, kendilerinin 1 lirası için devletin bin lirasını yaktılar 28 Şubat darbesini be planlamadım herhalde eğirdirdeki evin duvarları konuşsa da dinlesek. Edip bükmeyi, kemküm açıklamaları sende kavramın sayın hocam hemnalına hem mıhına, zübük siyaset üniversal kimlikle uyuşmaz sayın hocalarım. Yağcılığa,üç günlük dünya için fırıldak olmaya gerek yok. Baban bunları bize baban öğretti.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR