26 Nisan 2024 Cuma

BAŞDEĞİRMEN SIKINTILARI ANLATTI!

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i ziyaret ederek, hacı adayları ve umre ziyaretinde bulunacak vatandaşların başta ulaşım olmak üzere yaşadıkları sorunları aktardı.

Isparta

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ankara görüşmelerinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i de ziyaret etti. Başdeğirmen ziyarette ilimizde hac ve umreye gideceklerin sıkıntılarını aktardı.

Uzun süren görüşme sonrası ilimizden hac ve umre ziyareti yapacaklar için müjdeli bir haber geldi. Bundan böyle ilimizden hac ve umreye gidecekler başka bir ilin havaalanını değil Süleyman Demirel Havaalanını kullanabilecek. Bilindiği üzere hacı adayları ve umre ziyareti yapacak vatandaşlar Antalya havaalanı kullanarak gidişlerini gerçekleştiriyordu. Bu görüşmeyle önemli bir sıkıntı da aşılmış oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ne gerek var hocam

20 Ağustos 2015 Perşembe 17:32

sayın başkan.! geçen sene ticaret lisesini taşıttırdınız. Yoksa şimdi bir daha başka yere taşıtıp yerine imam hatip mi açacaksınız? Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak size güvenmiştik. ama sonra duyduk ki zaten siz taşıtmış ve yeni yerin tadilatı için para yardımı da yapmışsınız. helal olsun. Ne sanayi ne de ticaret bizim umurumuzda değil artık. açık liseye sayenizde devam ediyorum. iş için Isparta dışındayım. ıspartada eğitim yokki iş olsun. mantıksızlık ıspartada oyalanmak.

aslı

20 Ağustos 2015 Perşembe 16:51

çok mu lazım dı şükrü başkan gitin görüştün hiçbirşeyi görmezle.millete şükretmeyi öğretir kendisi payitahtta yaşar bunlar

vatandaş

20 Ağustos 2015 Perşembe 14:02

güneydoğuda şehit olanlar için ne hissediyor

yezitler

20 Ağustos 2015 Perşembe 13:38

sanada mersedes ayarlıyacaklarmı. yezitin müslümanları

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR