20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞDANIŞMAN GÜNAYDIN'DAN HABER SİTEMİZE ZİYARET

BAŞDANIŞMAN GÜNAYDIN'DAN HABER SİTEMİZE ZİYARET

Isparta

Isparta eski Belediye Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Yusuf Ziya Günaydın, Bomba 32 Haber Merkezi'ni ziyaret etti.

Isparta'da 3 dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve kısa bir süre önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı olan Yusuf Ziya Günaydın, Bomba 32 Haber Sitesi Sahibi Tarkan Çetin'i ziyaret etti. Belediye Başkanlığı görevinde de bir çok kez ziyaret gerçekleştiren Günaydın ile Tarkan Çetin uzun bir süre sohbet etti.  

Ziyarette Yusuf Ziya Günaydın'ın oğlu Muhammet Ali Günaydın ve Tarkan Çetin'in oğlu Avukat Umut Çetin'de katıldı.


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dostluk

19 Mayıs 2019 Pazar 00:47

Tarkan çetin hiçbirzaman satılık olamamıştır sadece doğruya karşı hep muhaliftir tabiki bu bazı kesime itici gelebilir..sayın günaydın Isparta’ya 3 dönem güzel hizmet verdi ..ıspartamız Paris oldu..gazetecide satın almadı ..sizin tombul yanak gazeteciniz bedava mı çalışıyor ???Isparta’yı beledıyeyi karıstıran hep o.

Ispartalı

19 Mayıs 2019 Pazar 00:43

Sayın günaydınla mumla arar olduk ne bu belediyenin hali ne bu Isparta’nın hali...

Selam olsun Yusuf Ziya Günaydına!

18 Mayıs 2019 Cumartesi 22:45

Yusuf Ziya Günaydın diye yazılır; adam diye okunur!

ıspartalı

18 Mayıs 2019 Cumartesi 16:50

bir çökmüşlük ve hezimetin fotoğrafı.....

Ülkücü Türkiye

18 Mayıs 2019 Cumartesi 09:53

Aynı şeyleri MHP genel merkezine yazdım ismimi merak edersen başkanım yanınıza kadar gelirim..diğer yorum yapan arkadaşlar ve farklı siyasi görüşte olanlar size bı lafım yok ben kendi partime kendi desteklediim başkana memleketimizin bir haber sitesinden sitemimi dile getirdim..dün fetocuydunuz bugün vatansever oldunuz lafına gucendiyseniz gerçek hep ağır olur..bizde kem kum yok bam bam bam

Ülkücü Türkiye

18 Mayıs 2019 Cumartesi 09:43

Sayın Bahçeli ye selam söyleyin memleketten size bir kamyon sitem bir kamyonda dert getirdim diyin...eğer ittifak Erdoğan bahçeli ziya ise Isparta için bize haber verin yolumuzu çizelim yok hayır değilse gerekeni yapın nerde olduğumuzu bilelim..bide söyleyin bahçeli beye bir millet vekilini kendi ihraç ettiği memlekette bizden kopmus iyi parti secm nine zillet denmez..onlarda yıllarca bizimle el ele yürüdüler..bide bu memleketin insanı Yörük ve Türkmendir..hain ariyorsa..kendi içinde arasın

Ülkücü Türkiye

18 Mayıs 2019 Cumartesi 09:20

Sayın başkanım arkanızda koşan bütün arkadaslar magdur..boş yere maaas alanlar varsa senin döneminde alınsın görevden ama sadece MHP'ye gönül verdiği için mağdur olan insanlar var ne ülkemizden ne davamizdan vazgeceriz biz dar ağacında sallasalar bile yine üç hilali gönlümüze basar ölürüz..bunlar gibi dün hoca efendimiz diyip bugün hain fetocular demeyiz..bizim için dunde fetocuydu bunlar bugünde...PKK yi doğuda biz karsilasaydik...davulla değil kefenle karşılardik..heval heval ölürken söylerdi

Metin

18 Mayıs 2019 Cumartesi 03:53

Kafası ağrır insanın kendi hamileri tarafından gadre uğrayınca. Yusuf bey uzaklardaki ufak hesapların kurbanı Isparta'nın çok büyük bir kaybıdır.

SURİYELİ

17 Mayıs 2019 Cuma 23:15

HERKES M.H.P li olamaz.YILARDIR. M.H.P Lİ OLMAYA GAYRET ETTİM. lakin çok zor bir dava imiş. NASIL Kİ: İYİ BİR MÜSLÜMAN OLMAK ZOR İSE,M.H.P Lİ OLMAKDA O KADAR ZORDUR.

m.ali

17 Mayıs 2019 Cuma 22:02

tarkan bey eskiden k**** 32 de hatta ismi best tv iken spor yorumculuğu yapardı hey gidi hey. cesur haberciliğinden dolayı kutlamak lazım.

Ali

17 Mayıs 2019 Cuma 21:49

Seçimlerde hep bunu övdüğünden diğer adayları eleştirdiğinden belli deyilmi boşuna demiyorduk yusuf ziyanın haber sitesi diye

Ispartalı

17 Mayıs 2019 Cuma 21:01

bomba32 nin ağası ziyarete gelmiş :) seçimden önce satın almamışmıydı sizi :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR