20 Nisan 2024 Cumartesi

Başbakandan Isparta'ya Müjde

Başbakandan Isparta'ya Müjde

Siyaset

AK Parti Grup Toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, uçak yakıt desteklerinin 2017 yılında da devam etmesi için Bakanlar Kurulu Kararı aldıklarını açıkladı.

 

 Pazartesi günü yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında uçak yakıt desteklerinin 2017 yılında da devam etmsi için karar aldıklarını belirten Binali Yıldırım, şu noktaların altını çizdi:2016'da yaşanılan olaylardan dolayı turizmde işler iyi gitmedi.Bir yandan Rusya ile ilişkilerimizin bozulması bir yandan darbe girişimi istediğimiz sonucu vermedi. 2017'de telafi için Türkiye'ye turist getirenler için seyahat acentalarına yakıt desteğini görüştük. Belirli merkezlerimize Antalya, Muğla, Denizli, Isparta, Trabzon havalimanlarına 1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında misafir getiren A grubu seyahat acentalarına uçak başı 6 bin dolar destek vereceğiz. Uçak 200 yolcu üzerindeyse bu uçak da en az 150 yolcuyla geliyorsa destek yüzde 30 artacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Zafer

30 Kasım 2016 Çarşamba 19:59

Burada Isparta'ya ne müjdesi var, ****ayan varmı? Havaalanına turist getiren havayolu şirketlerine destek var, havaalanına inen turistler Isparta'nın yerini biliyorlarmı acaba? O havaalanına inipta hiç Ispartayı gezen, Ispartaya gelen yabancı varmı? Gelen yabancıların Ispartaya bi faydası varmı? Müjde delisi oldu Ipsrtalılar, Isparta-Antalya bölünmüş yolundada müjde delisi oldular, heryıl 2-3 km, 50 senede biter.

koray yılmaz

01 Aralık 2016 Perşembe 16:43

ağzına sağlık usta.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR