20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞBAKAN ISPARTA'DA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisi tarafından düzenlenen miting için Isparta'ya geliyor.

Isparta

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında dün Isparta’ya geldi. Davutoğlu beraberinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı İsmail Sarıkaya’yı da geldi. Hükümet Meydanı’ndan Ispartalılara seslenen Davutoğlu önemli müjdeler verdi.

 

PARALEL YAPIYA GÖNDERME

 

Program öncesi meydanı dolduran kalabalığa sinevizyon marifetiyle ilimize yapılan yatırımlar gösterildi. Ayrıca İl Başkanlığı’nın asmış olduğu ‘’Paralel üçgen fark etmez Isparta ihaneti affetmez’’ yazılı dev pankart kalabalık tarafından uzun süre alkışlandı.

 

BÜYÜK KALABALIĞA SESLENDİ

 

Saat 14.00’da başlaması beklenen miting yaklaşık 45 dakika gecikmeli olarak başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu miting meydanında yaklaşık 12 bin kişi takip etti. Coşkunun hakim olduğu alanda büyük güvenlik önlemleri alındı. Alana pankart dahi alınmazken, Davutoğlu’nu havadan helikopterlere, miting alanında da keskin nişancılar korudu.

 

BİZ SÖZ VERDİK Mİ YAPARIZ

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmasında CHP, MHP ve HDP’yisürekli olarak eleştirdi. O partilerin palavraları arasında AK Parti’nin tekbir şeyle anıldığını belirten Davutoğlu, “Biz söz verdik mi yaparız. Biz yapıyoruz ve yaptık deriz. Tüm bu ekonomik hamleleri yapacağız demiyoruz yaptık. Bediüzzaman’ı bağrına basan Ispartalılar; Milli birliği korumaya varmısınız? Bize her yer Türkiye. Davamızın özü esası budur” dedi.

 

BARLA İÇİN MİLYONLARCA İNSAN ISPARTA’YA AKACAK

 

Isparta’ya AK Parti döneminde çok büyük hizmetler yaptıklarını dile getiren Başbakan Davutoğlu, “6 milyar dolar yatırım yaptık. 9 fakülte 2 enstitü. Biz iktidarımıza geldiğimizde 32 bin 700 öğrenci vardı. Biz geldik 72 bin oldu. Yurt kapasitesini 10 bine çıkarmaya da kararlıyız. Çok çarpıcı bir rakam vereyim Isparta’da 7 ambulans vardı. Şimdi 35 ambulansımız var. Kar paletli ve helikopter ambulansımız var. Isparta’nın ulaşım merkezidir.Biz geldiğimizde 2883 kapasitesi vardı. Yılda 185 bin yolcu geliyor. Eğirdir’in güzelliği manevi turizm, kayak merkezi için Barla için milyonlarca insan Isparta’ya akacak” şeklinde konuştu.

 

ISPARTA-KONYA YOLU BENİM ISPARTA’YA BORCUM,

 

DEREBOĞAZI SAYESİNDE ANTALYA-ISPARTA ARASI 1 SAATE İNECEK

 

Öte yandan Isparta’ya müjdeleri olduğunu belirten BaşbakanAhmet Davutoğlu, yol konularında beklenen açıklamaları yaptı. Konya yolu içintalimat verdiğini dile getiren Davutoğlu, Dereboğazı yoluyla Isparta-Antalyaarasının 1 saate ineceğini müjdeledi. Davutoğlu, şunları söyledi: “İnşallah 755yataklı Isparta şehir hastanesini inşa ediyoruz. Senirken ve Uluborlu da 2hastane 1 ağı diş sağlığını inşa ediyoruz. Benim Isparta’ya olan borcumIsparta-Konya arası yol en iyi şartlara getirilecek. Söz veriyorum. BenKonyalıyım komşuma en iyi standartta bölünmüş yol imkanı gelecek. Dereboğazıyolu yeni haliyle birlikte Antalya Isparta arası 1 saate inecek.  Isparta-Burdur dostluk yolunu da inşaedeceğiz. Projelerin en büyüklerinden biri Hızlı Tren Projesi. Eskişehir,Kütahya, Afyon ve Isparta’dan Antalya’ya hızlı treni indireceğiz inşallah.

 

4’TE 4 YAPACAKSINIZ

 

Bizim dönemimizde Isparta hem kimliğini buldu, hem gücünükazandı ama daha büyük hedeflere de birlikte yürüyeceğiz. Isparta’yı yüceltmeyevar mısınız? Torosların kalbi Isparta’dan Torosların çocuğu Ahmet’edesteklerinizi bekliyorum. 4’te 4 yapacaksınız inşallah.”

 

AYŞE BACI GELMEZE EKSİK OLUR

 

Davutoğlu sözlerini tamamlarken Isparta milletvekiliadayları sahneye davet edildi. Davutoğlu ‘’Isparta; Ayşe bacı TBMM’ye gelmezseeksik olur. Ispartalı anaların sesi TBMM’de yankılansın inşallah’’ dedi.  Davutoğlu Isparta konuşmasından sonraBurdur’a geçti.




 










YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ak Ispartalı

13 Mayıs 2015 Çarşamba 13:51

Ne güzele ellerini hep birlikte kaldırmışlar. hep birlikte türkiye der gibin. Bu sefer 400 vekil çıkaracak Akparti. Başkanlık sistemini kimse engelleyemez. MHp hiç engelleyemez.

SÖZALP

12 Mayıs 2015 Salı 20:15

IYIKI ESKI VEKİLLERİ ADAY YAPTINIZ.YENİ İNSANLARI GÜNAHA SOKMADINIZ 3 ADAYDA KAZANMAMASI KENDI HAYRINA OLUR.HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.

derebogazi yalani

12 Mayıs 2015 Salı 16:32

Hala derebogazi diyor 13 senedir ispartaya naptiniz da hala derebogazini ya****az diyorsunuz. Asgari ücretten bahset emekliden bahset taşeron işçiden bahset madencilerden bahset bize yurt yapılıyormuş felan **** .!

o helal ellerinle mührü üç hilale vur

12 Mayıs 2015 Salı 16:01

Ey büyük milletim hakkını çalanlar var, sana bir gösterip hepsini alanlar var, hainle katille iş birliği yapanlar var!!! Hırsız deyince üstüne alınan bir partiye evet deme Isparta!!!!!!

VEKIL DEGIL ! ASL(SECMEN)

12 Mayıs 2015 Salı 15:39

BU SEBEBLE KENDI YAPTIKLARI HAVAALANINA INIS YAPTILAR!

para

12 Mayıs 2015 Salı 14:02

Kim Bunlar Kim Bunlar.......

DÖN DE BAK

12 Mayıs 2015 Salı 14:49

BUNLAR DAVANIN AK KADROLARI .DÖNDE BAK ANLARSIN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR