26 Nisan 2024 Cuma

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NDAN ISPARTA’YA ÖZEL İLGİ

BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NDAN ISPARTA’YA ÖZEL İLGİ

Isparta

Isparta’da kamu hizmetlerinde kullanılmak üzere daha önce gelen ödeneklere ek olarak 10 milyon liralık bir ödenek daha gönderildi.

Isparta Süreyya Sadi Bilgiç’in ve   Recep özel'in   girişimleri ile Isparta il özel idaresine,kişi başı nüfus oranlarına göre gönderilen paraya ek olarak, (Melikler Köprüsü,Barla Kalkınma projesi ve Çağrı Merkezi” gibi projelerde kullanılmak üzere) ilaveten Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu dün akşam verdiği bir talimat ile Isparta’ya 10  milyon liralık daha ödenek ayrıldı.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan Yaptığı açıklamada 10 Milyonliralık ek ödeneğin Isparta’ya aktarılmasını sağlayan “Başbakanımız,Hükümetimiz ve TBMM Plan Bütçe Komisyonuna teşekkür ederim dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI

12 Şubat 2015 Perşembe 11:58

Diğer illerin haber sitelerine bir bakın. Bu habere yakın pek çok haber var. ''Başbakandan Uşak'a özel ilgi. 20 milyon lira, sayın Başbakan Denizli'ye kıyak 50 milyon lira''. Mardin'e ek ödenek 20 milyon lira. Sayın Başbakan Bayburt'a seviyor 10 milyon lira.

ağa

12 Şubat 2015 Perşembe 10:56

öyleki ısparta nın bütün sorunları çözüldü!!!!

lazım değil

12 Şubat 2015 Perşembe 08:20

ondanmı tuhaf milletvekili aday ve beleediye bşk adayları oluyor lütfen doğru dürüst m.vekili seçinki halk sizi seçsin

reco

11 Şubat 2015 Çarşamba 21:27

hah hah hah hah hah haaaaaaaaaa:)))))güldürdüler beni ya

yumurta

11 Şubat 2015 Çarşamba 18:51

yumurta bir yere dayandıtık.4 yıldır hep kaybeden ıspartaya bundan sonra bakan bakmayan boşbakan vs ödenek mödenek gelir artık.seçim arefesinde gelen gelir ar

Ahmet Yücel

11 Şubat 2015 Çarşamba 17:50

seçim arifesine kadar bu üçlü neredeydi acaba . halkın temsilcisi olun kişilerin değil. neymiş efendim ödenek ayrılmış beyler yılda iki bayram var bir ramazan bir kurban demezlermi adama düğün değil seyran değil eniştem beni niye öptü diye . bilmem anlata bildim mi.

JJKKKK

11 Şubat 2015 Çarşamba 21:11

SEÇİM OLSUN BİZİM OLSUN CHP İLE MHP NİN MİLLET VEKLERİ NAPIYO NE YAPDI BUZAMANA KADAR ISPARTAYA SÖYLE YORUM YAZAN ARKADAŞ HAA YAZIYON AMA BOŞ LAKIRDI ORDAN BURDAN YDESTEK GELMESE BELEDİYE BAŞKANINIDA ÇIKARAMAYACAKLAR BİZ AKP Yİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ NERLERDEN NERLERE GELDİK BATIYODUK 12 YIL ÖNCE HALİMİZ HRABDI BÜTÜN DIŞ ÜLKELER BİZE POPOLARIYLA GÜLÜYORDU ŞİMDİ İSE BİZİM GÜCÜMÜZDEN KORKUYORLAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR