27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta'nın gururu oldular

Isparta'nın gururu oldular

Spor

Isparta’da düzenlenen okul sporları müsbakalarını şampiyon olarak tamamlayan Iyaş Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, ilimizi Muğla’da yapılan Okul Sporları Bölge maçlarında temsil etti.
Oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Isparta Iyaş Selçuklu Ortaokulu, bölge müsabakalarını 1. olarak tamamladı. 

Iyaş Selçuklu Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, Isparta’nın ev sahipliğinde yapılacak olan Türkiye Yarı Finallerinde de ilimizi temsil edecekler. Temsilcimiz yarı finalleri de başarı ile tamamladığı takdirde Isparta’yı Türkiye Finallerinde temsil edecekler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.

16 Şubat 2024 Cuma 08:05

ne belediyesi yaaa, ya okuduğunuzu anlamıyor, yada her şeye siyaseti alet etmek istiyorsunuz, belediye neye destek vermiş, okul spor müsabakaları diyor, yani okullar arası yapılan maçlar, okullar arası yapılan maçlaaar, okullar arası yapılan maçlaaaarrr

Poyraz Demir

15 Şubat 2024 Perşembe 23:04

sdk gibi tipler de dinleri var diye kendilerini insan zannediyorlar. İçlerinde yaşadıkları zifiri karanlığı topluma yaşatmak için yanıp tutuşan bedevi yanaşmalarına bu ülkeyi bırakmayacağımızı bir kez daha söyleyeyim.

sdk

15 Şubat 2024 Perşembe 19:58

1 müslüman olarak benim grurum değil,bomba 32 chp damarın tutar yayınlamaz bu yorumu

Taraftar

15 Şubat 2024 Perşembe 17:27

Belediyemizin spora verdiği destek sayesinde başarılar gelmeye başladı

Iyaş

15 Şubat 2024 Perşembe 14:52

tebrikler kızlar, yolunuz açık olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR