23 Mayıs 2024 Perşembe

Motosiklet çarpmıştı: Acı Haber Elif’i kaybettik

Motosiklet çarpmıştı: Acı Haber Elif’i kaybettik

Isparta

HABER/Gizem SARIKAYA- ISPARTA'da yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı üniversite öğrencisi Elif Metiner (20) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti. 

Kaza, geçen 01 Mayıs günü saat 23.30 sıralarında Süleyman Demirel Caddesi’nde meydana geldi. Rıdvan Korkmaz'ın (29) kullandığı 32 FJ 498 plakalı motosiklet, caddede yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner'e çarptı. Savrulan Elif Metiner metrelerce sürüklenirken, motosiklet ise devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Metiner, ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin ve böbreklerde kanama, kaburgalarda kırık olduğu öğrenilen Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Elif Metiner, yoğun bakımda tedaviye alındı. 

Metiner kazadan 10 gün sonra bugün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Öte yandan kaza sonrası yaralanan motosiklet sürücüsü Rıdvan Korkmaz, hastanede yapılan tedavisini ardından taburcu edilmiş ve ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selim

13 Mayıs 2024 Pazartesi 09:01

motorcuların tümü evet tümü trafik canavarı,sağdan soldan ışıklarda dururken arabaları çizerek aynalrını dokunarak en öne geçmeleri daha neler neler bunların ehliyetlerini alacaksın motorlarıda pert yapacaksın

Akıllı olun

12 Mayıs 2024 Pazar 20:37

BU motor kullananlara ayar oluyorum...beden bu motor ları kaldırıyorlar hayret yaa.al işte git miş çarpan serbest....motor lulara ağır yaptırım olacak ki ağır gidecekler

Motosiklet terorü

11 Mayıs 2024 Cumartesi 18:38

Isparta da bu motorsiklet terörüne dur demek şart,ceza olmaz,kuralkara uymayanların ,motorları bağlanılması gerekli..Cinayet bu..

Tayfun

11 Mayıs 2024 Cumartesi 18:03

Kisasta hayat vardır ölümün cezası serbestçe gezmek olmamalı cezaevi şart Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim ecir sabır versin ailesine

Onur

11 Mayıs 2024 Cumartesi 16:05

Kesinlikle yorumcu arkadaşa katılıyorum, yaptığı yapana kar kalıyor. Kolay mı yetişiyor böyle bir genç. O hızla ne işin var orda. Böyle ADALET istemiyorum.

Erdinç

11 Mayıs 2024 Cumartesi 15:51

Yazık ve yazıklar olsun..orada hız sınırı 40 ise ve bu 60 la gidiyorsa onun cezaevinden çıkmaması gerekir.. muz cumhuriyetinden beter haldeyiz..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR