23 Nisan 2024 Salı

BAŞARININ MİMARLARI: TEŞEKKÜRLER

BAŞARININ MİMARLARI: TEŞEKKÜRLER

Spor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın büyük desteği ile Isparta Davrazspor eski günlerine dönüyor. Takımın yeniden ayağa kalkmasında ve bu sezon gelen başarıda büyük pay sahibi kuşkusuz onların oldu. Bugün grubun lideri Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşılaşan ve 2-0 yenerek liderdik koltuğuna oturan Isparta Davrazspor için stada gelen taraftarlar büyük bir coşku ile takımı destekledi. Atatürk Stadyumu yıllar sonra büyük bir kalabalığı gördü. Futbol severlerin özlediği Isparta Davrazspor'un geri dönüşü büyük bir mutluluk yarattı. 

ISPARTA Davrazspor ile birlikte şehir bütünleşti. Siyasetçiler Isparta Davrazspor için bir araya geldi. Ve beklenen başarı geldi. 

Isparta olarak  Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür ediyoruz. 

Ayrıca takımın bu başarısında en çok katkısı olanlardan biri de 32 Gençlik Taraftar Grubu olmuştur. Her maçında takımı yalnız bırakmayan taraftarlar liderlik yolunda desteklerini sonuna kadar vermişlerdir. Tüm Isparta halkına, Isparta Davrazspor yöneticilerine, teknik kadrosuna teşekkür ediyoruz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Muhlis

27 Mart 2017 Pazartesi 22:45

Tamam da, klüp başkanının ve yönetimin hiç mi katkısı yok? Haksızlık yapılıyor.

kaan

27 Mart 2017 Pazartesi 16:14

saygıdeger büyüklerimize çok teşekkür ederiz onlar takımın arkasında durdukça ısparta halkı da onların arkasında olacaktır her zaman. Allah utandırmasın emegimizi boşa cıkarmasın inşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR