29 Mart 2024 Cuma

Başarılar dileriz

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aziz Şencan, Öğretim Görevlisi Osman Balaban ve İmam – Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Gündoğdu Korkmaz Nokta Gazetesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunup başarılar dilediler.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. Aziz Şencan, Öğretim Görevlisi Osman Balaban ve İmam – Hatip LisesiBeden Eğitimi Öğretmeni Gündoğdu Korkmaz Nokta Gazetesi’ni ziyaret ederekhayırlı olsun ziyaretinde bulunup başarılar dilediler.

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Süleyman Demirel Üniversitesi ÖğretimÜyesi ve aynı zamanda  Yrd. Doç. Dr. Aziz Şencan, Öğretim Görevlisi Osman Balaban ve İmam – Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Gündoğdu Korkmaz’ınkatıldığı ziyarette konuşan Şencan; “Sayın Mehmet Baş ve oğluMustafa Baş olarak sizlerin daha önce Demokrat Gazetesi grubunda yer alan bugazeteyi almanızdan dolayı büyük mutluluk duyduk.

Nokta gazetesinin bundan böyle tüm kesimlerin severek okuduğu veokuyucu kitlesinin her geçen gün arttığı bir gazete haline geleceğineinanıyorum.

Bu doğrultuda, bugün gazetemizin yeni sahiplerini gazetede ziyaretetmek istedik ve bu ziyareti gerçekleştirdik. Ben şahsım ve arkadaşlarım adınaNokta Gazetesinin yeni sahibi olan Mehmet Baş ve bu çerçevede oğlu Mustafa Başarkadaşlarımıza gazetenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve basın camiasındabaşarılar diliyorum” dedi.

Gazetemiz sahibi Mehmet Başadına bir konuşma yapan oğlu Mustafa Baş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilegetirerek SüleymanDemirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aziz Şencan, Öğretim GörevlisiOsman Balaban ve İmam – Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Gündoğdu Korkmaz’ateşekkür etti

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR