11 Mayıs 2024 Cumartesi

Barla Vakfı Cumhurbaşkanımıza Teşekkür Etti

BARLA Vakfı Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davut Olmak Üzere Geçtiğimiz gün yapılan “İmar, Kentsel Tasarım ve Kırsal Kalkınma Boyutu ile Barla’nın Bugünü ve Geleceği” çalıştayına destek veren Vali Vahdettin Özkan'a Teşekkür etti. işte o açıklama

Isparta
“9-10 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen, “İmar, Kentsel Tasarım ve Kırsal Kalkınma Boyutu ile Barla’nın Bugünü ve Geleceği” Çalıştayına göstermiş oldukları ilgi ve katkıdan dolayı, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, Başbakan Yardımcılarımız Sayın Yalçın AKDOĞAN ve Sayın Cevdet YILMAZ, Başbakanlık Tanıtma Fonu Genel Sekreterliği, Isparta Valisi Sayın Vahdettin ÖZKAN, Ak Parti Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ, Barla Platformu Başkanı Ak Parti Amasya Milletvekili Sayın Sait YÜCE, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Sayın Prof Dr. İlker ÇARIKÇI, Barla Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Miraç HATİPOĞLU, Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKTAŞ, TKM-DER Başkanı M. Said UYAR, Kültür ve Turizm Uzmanı Meral ATILGAN, Barla Muhtarlığı, Türkiye’nin dört bir yanından gelerek çalıştayımıza katılan bilim adamlarımıza ve Barla’ya gönül veren tüm STK temsilcilerine teşekkür ederiz”  denildi.

Çalıştay ile; yapılan yatırımlarla çehresi değişen Barla’nın geleceğe hazırlanması için yol haritasının çizildiği bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yezitler

13 Eylül 2015 Pazar 13:53

Yalaka 32 Bu barla vakfı neğrofiller ocağı senin yularının bağlı olduğu yermi. Bu sadakatın ne. Yorumları nere koyuyorsun. 70 yıllar dosyası kanınızamı batıyor. Küçük çoçuk istismar davaları. Şimdi kutsalları oynuyorsunuz. Yeni paraleller. Din bezirganları.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR