19 Mart 2024 Salı

BANYODA ZEHİRLENEREK ÖLDÜ

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde oturan 52 yaşındaki Yüksel Cesur, kovaya doldurduğu kor halindeki kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Isparta

Nurettin ARKAN/YALVAÇ /DHA  ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde oturan 52 yaşındaki Yüksel Cesur, kovaya doldurduğu kor halindeki kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Bağkonak Köyü'nde oturan 3 çocuk annesi Yüksel Cesur, dün öğle saatlerinde kömür sobasından çıkardığı kor halindeki kömürü, bir kovaya doldurarak ısıtmak istediği banyoya koydu. Bir süre sonra yıkanmak için banyoya giren Yüksel Cesur, kömürden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. Cesur'un cesedi eve gelen yakınları tarafından bulundu. Jandarma ve sağlık görevlilerinin incelemesinden sonra Yüksel Cesur'un cesedi otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

17 Kasım 2017 Cuma 08:53

bir arkadaşımız fakirliğin gözü kör olsun demiş. Bu olay fakirlik değil varyemezliktir. Vefat eden kişinin ailesi yalvaç bölgesinin en zenginlerindendir. Ama öbür tarafa ****ürülmüyor işte allah rahmet eylesin.

fakirliğin gözü kör olsun

17 Kasım 2017 Cuma 00:30

arkadaşlar bizler kaloriferli evde her şeyin rahatını yaşarken buz gibi evde bir nebze ısınmak için bulunan yollar bazen hayata mal oluyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR