28 Nisan 2024 Pazar

Kurban Bağış Stantı Açıldı

Kurban Bağış Stantı Açıldı

Isparta

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesince kent meydanında "Kurban Bağış Stantı" açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu çalışmaları kapsamında vatandaşların kurban vekaletlerini kolaylıkla verebilmeleri amacıyla Isparta Kaymakkapı Meydanında "Kurban Bağış Stantı" açıldı.

Afişler ve broşürlerle tanıtımların da yapıldığı stantta vatandaşlara vekaletle kurban kesimi hakkında bilgi verilirken, yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak kurbanlar için makbuz karşılığı bağışlar alınıyor.

Bağış standını ziyaret ederek kurban vekaletinde bulunan İl Müftüsü Vekili Halil Taş, kurulan bağış stantlarıyla TDV’nin hayırseverler ile ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirtti. 2023 yılında vekalet yoluyla yurt dışı kurban fiyatının 2 bin 750 TL, yurt içinde ise 5 bin 950 TL olarak belirlendiğini hatırlatan Taş, ayrıca kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşların il ve ilçe müftülüklerini ziyaret ederek, TDV bağış stantlarına gelerek, www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden ya da mobil bağış uygulamalarından çevrimiçi/online bağış yaparak kurban vekaletlerini TDV’ye verebileceklerini söyledi.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR