19 Mart 2024 Salı

BANİO YAPI MARKET ZİNCİRLERİNE KAYYUM ATANDI

BANİO YAPI MARKET ZİNCİRLERİNE KAYYUM ATANDI

Isparta

 Banio Yapı Market zincirleri sahibi 4 kişi gözaltına alınırken, şirkete TMSF tarafından kayyum atandı. FETÖ operasyonu kapsamında Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  Banio Yapı Market zincirlerinin sahipleri Osman Kaya, Abdülkadir Kaya, Durmuş Kaya ve Ahmet Kaya'nın gözaltına alındı. Türkiye çapında on şubesi bulunan şirkete TMSF tarafından kayyum atandığı öğrenildi.

MASAK RAPORU GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Şüphelilerin örgüte finans sağladıklarına ilişkin MASAK raporu bulunduğu iddia edildi. Emniyette sorguya alınan şüpheliler polisteki işlemlerinin tamamlanması ardından savcılığa çıkarılacak. KAYYUM ATANDI Diğer taraftan Banio Yapı Marketleri'ne savcılığın talebi üzerine hakimlik kararı ile el konuldu. Şirkete TMSF kayyum olarak atandı. TMSF hakimlik kararı ardından şirket yönetimini devraldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sdü

02 Şubat 2020 Pazar 20:43

Fetö den ihraç edilen öğretim görevlisini işe aldığında anlaşmıştık

Furkan Yaman

01 Kasım 2017 Çarşamba 23:34

IYAŞ AVM- Banio -FETÖ- bunlar tesadüf mü? Kipanın yerini IYAŞ aldıktan sonra Oranın ne yapılacağı açıklandığında AVM ye gelecek ilk Firma Banio olarak Bahattin Şenol tarafından müjdelenmişti. Bunlar tesadüf mü?

Ali

30 Ekim 2017 Pazartesi 20:16

ISPARTA HAKİMLERİ VE SAVCILARI TÜM FETÖ DAVALARI, VERMİŞ OLDUĞUNUZ HUKUKSUZ CEZALAR DÜŞMÜSTÜR. YARGITAY 2017/1809 esas, 2017/5155 karar nolu kararıyla tüm Fetö, Pdy vs. davalarının ve verilen cezaların hukuksuzluguna hükmetmistir. Bu karara göre tüm tutukluları salıvermeniz, acılmış davaların geri cekmeniz, yakalama kararlarını iptal etmeniz, elinizdeki hukuksuz dosyaları islemden kaldırmanız veya takipsizlik vermeniz gerekmektedir. Hukuksuzlukta inat etmeyin, Belediye başkanlarından ibret alın.

Gülkent

30 Ekim 2017 Pazartesi 17:56

İspartada almış başını gitmiş bu feto zenginleri Milletin nasıl zengin olduğu açık net ortada,arif hoca denilen medyumuda bir araştırın sevgili emniyet ,vali kim araştırıyorsa bi zahmet

Gülkent

30 Ekim 2017 Pazartesi 17:52

Tabikide dolaylı yoldan suçlu sayılıyorsunuz bile bile halen ordan alış veriş yapmak daha ne sayilabilirki

Lütfü

30 Ekim 2017 Pazartesi 14:33

Şimdi, buradan alışveriş yaparsak suçlu olur muyuz?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR