24 Nisan 2024 Çarşamba

BALAMAN AİLESİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA!

BALAMAN AİLESİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA!

Isparta

ISPARTA’DA bir dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybeden Hasan Balaman’ın oğlu Ömer Faruk Balaman, bu sabah düzenlenen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan İş Adamı Şahin Balaman ile herhangi bir akrabalıklarının olmadığını ve sadece isim benzerliği olduğunu söyledi.

Bu sabah FETÖ/PDY operasyonu kapsamında İş Adamı Şahin Balaman’ın gözaltına alınmasının ardından isim benzerliğinden dolayı eski Belediye Başkanı merhum Hasan Balaman’ın ailesi adına oğlu Ömer Faruk Balaman bir açıklama yayınladı.  

Balaman; “Gözaltına alınan kişi ile ilgili ailemizin herhangi bir bağı yoktur. Sadece soy isim benzerliğidir. Bu yönde bir açıklama yapma gereği duyduk. Tüm kamuoyuna duyurulur”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

14 Ekim 2016 Cuma 11:26

NICIN GOCUNMUSLARKI DURDUK YERE; " BALABAN " NASIL BENZERLIK ICERIYOR BALAMAN´LA ?????

ELİF GÜL

13 Ekim 2016 Perşembe 16:32

Balaman ailesinin tabikide böyle bişeyde parmagı olmaz. Rahmetli Başkan Balaman bile bu pislik fetö den darbe yedi gazetecı olaylarında. Balaman ailesini destekliyoruz.

selim

13 Ekim 2016 Perşembe 15:50

balaman mı kaldı benzese nolur akraba olsa nolur

şahİN

13 Ekim 2016 Perşembe 13:19

geçen hafta annesine devrettiği tapular incelenmeli.Bunlara hala istihbarat sızdığı kanısındayım öyle ki darbe girişiminin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen neden geçen haftaya kadar bekledi devirler için düşündürücü......

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR