20 Nisan 2024 Cumartesi

BALADIZ KAVŞAĞINDAN ACI HABER

ISPARTA'DA 23 yaşındaki Rüçhan Gürkan yönetimindeki otomobil demir direğe çarptı. Kazada sürücü ve aynı araçta bulunan 21 yaşındaki Rüveyda Güler yaşamını yitirdi.

Isparta

Kaza gece saat 03:30 sıralarında meydana geldi. Rüçhan Gürkan yönetimindeki 32 AR 294 plakalı otomobil Isparta-Keçiborlu karayolu üzerinde baladız kavşağında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle demir direğe çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri sürücü ile aynı araçta bulunan Rüveyda Güler'in yaşamını yitirdiği belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeleri ise Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, hurdaya dönen araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MB

11 Aralık 2020 Cuma 00:40

Rüçhan hayatımda gördüğüm en iyi insandı onun temiz kalbini ben başka hiç bir insanda görmedim oradan saçma sapan yorumlar yapanlar içinde üzülüyorum. Herkesin aklı var fikri var o arabaya biniyorsa zorla değil sonuçta. Kaç yıl geçti içimdeki acıyı kimse dindiremez benim. O kızın da bir hayatı vardı sevdiği çocuk vardı Allah ikisine de rahmet eylesin..

Yorumları dikkatli biçimde kabul ederseniz

14 Şubat 2018 Çarşamba 08:28

Kızın yaşı belli iradesi belli uzaktan yorum yapmak hoş.Sanki diğeri can değil. Can acısını bilmeyene kolay konuşmak. Ehliyeti veren şöförlüğüne hayran kalarak verdi kendinizle meşgul olun

Osman Diler

13 Şubat 2018 Salı 18:36

Muhtemelen aşırı hız, kendi gittiği gşbi genç bir kızın da hayatı kaydı.

ikizler

13 Şubat 2018 Salı 12:38

Allah rahmet eylesin cok iyi bir insandı

Kötek

13 Şubat 2018 Salı 10:40

Bu çocuğun bunu yapacağı araba sürüşünden belliydi. Kendi başını yedin evladım rahmet dilerim

ahmet doğrusöz

13 Şubat 2018 Salı 10:11

Bu içkili mekanların çıkış yerleride belli, şehrin ana yollarına ve ara yollarına bağlandıkları yerlerde belli. Toptancılar sitesinin önünde alkollü sıfır çizenleri, ters yöne girenleri geçtim. sadece düzenli bir denetim koyulsa 1 kişi alkollü trafiğe çıkamaz. ama tabi asıl sorun ısparta'nın belirli kişilerinin oğullarına ceza yazamamaksa o vakit allah rahmet eylesin derim.

alkollü araç kullanma sorunu... geçmiş olsun öncel

13 Şubat 2018 Salı 09:41

aşırı hız ve alkollü... geçen yaz muğlaya gittik düğüne kına gecesi dönüşü akyaka muğla dönüşü tekneden inen çoğu sarhoş ve arabalarla mu*ğlaya döndük... o saatte o yolda alkollü sürücülerin olduğunu bilmeyen olabilirmi? olamaz... alkollü araç kullanmaya hayırrrrrr.. lütfen denetim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR