25 Nisan 2024 Perşembe

BALABAN GÜVEN TAZELEDİ

Türk Eğitim Sen Isparta Şubesi 6. Genel Kurulunda Ali Balaban yeniden başkanlığa seçildi.

Isparta

Türk Eğitim Sen Isparta Şubesi'nin 6. Genel Kurulu Isparta Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Isparta Merkez İlçe Başkan Akif Çapraz, Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin ve eğitim çalışanları katıldı.

                Tek listenin yer aldığı genel kurulda söz alan Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban, Türk Eğitim-Sen'in vatanın birliği, bölünmez bütünlüğü, üniter devlet yapısının korunmasında elinden gelen mücadeleyi verdiğini söyledi.  Balaban, "Yönetimde olduğumuz sürece gücümüz yettiği kadar arkadaşlarımızın problemlerinin çözülmesine, Türk Milli Eğitimi'nin şekillenmesine gayret ettik. İlimizde tüm okulları ziyaret etmeye çalıştık. Üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduk. 15 Temmuz sürecinde mağdur olan üyelerimizle gerektiği şeklide ilgilendik.  Bu süreçte tüm okulları gezen sendika olduk.  Siyasi konjektüre rağmen, sezi dik duruşlu üyelerimizin sayesinde yıkılmadık. Yerli ve milli tek sendika olduk. 2014 yılında üyelerimize yakışır iyi bir hizmet binası oluşturduk. Bu konuda Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Yine dönmede üye kaydı için sizlerden destek bekliyoruz. Promosyon sendikacılığı yapmadık ama sizlerin ve Türk Kamu-Sen'e bağlı üyelerin çocuklarının kalacağı Ankara'da 528 kişilik bir yükseköğrenim öğrenci misafirhanesi yaptırdık. Bundan sonra İstanbul'da da bir öğrenci yurdumuz olacak. Bir ajanda bir kalem ile eğitim çalışanlarının sorunlarının çözülemeyeceğini sizler de biliyorsunuz. Bir olalım, diri olalım. Birlikte olalım. Bir olursak üstesinden geleceğimiz sorun yok. İktidarın, haksız ve yanlı tutumlarına karşı sendikamızın birlik ve beraberlik içinde gösterdiği kararlılık bir çok yanlışın ortadan kalkmasına, idare tarafından haksızlığa uğrayan üyelerimizin davalarının kazanılmasına vesile olmuştur. Kararlı duruşumuzdan şimdiye kadar sapmadık bundan sonra da sapmayacağız. Bundan sonra de tek amacımız, sendikamızın kamu sendikacılığında haklı yerini almasıdır" dedi.  Denetim kurulu ve faaliyet raporunun okunmasının ardından seçimlere geçildi. Seçimde Balaban, delegelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ağalık düzeni

15 Kasım 2017 Çarşamba 19:12

ağalık düzenine devam. dört yl daha üyelerin sırtından maaş al yan gel yat.

BİLGE KAĞAN

14 Kasım 2017 Salı 19:38

her toplumda mutlaka fitneye vasıta olan güruhlar olabilir.3 te bir seni kandırmışlar 84 delege katılmış,68 i evet demis,18 i de biz ıspartayı ilçeden yönetelim demiş,sen de zavallı,fitneye alet olmuşsun.kursu olandelegeler de oy kullanmaya gelmemiş,sendikaya telefon etsen bu bilgileri verirlerdi.adamlar şeffaf bilgilendiriyorlar cühelayı

3 te 1

14 Kasım 2017 Salı 18:09

Yüz küsür delegeden 68 i katılmış seçime. Bunlarından 18 boş atmış. Tek aday var 18 kişide boş atıyor. ANlayana. Sanki yurdu kendisi yapmış. Genel merkezin hizmetini anlatıyor kendi hizmeti yokki. Bu saaten sonra senin bu camiya yapabileceğin tek hizmet emekli olup gidip evinde otrurman. Ölene kadar başkanları sırtımızdamı taşıyacağız.

bilge kağan

14 Kasım 2017 Salı 13:25

kalem ve ajandaya gönül verenler Türk Eğitim Seni anlayacak idrake sahip değildir.Biz bu vatan için can veren kan veren insanlarla yürürüz.Kuş yeme gelirmiş,bozkurt avını kendimi bulur,iradesini de promosyona kurban etmez.

bilge kağan

14 Kasım 2017 Salı 13:22

it ürür kervan yürür,yürü be Türk eğitim sen kim tutar seni,başarılar dilerim.

Veysel akyıldız

14 Kasım 2017 Salı 12:07

Başarılar dilerim.

Dengeli

13 Kasım 2017 Pazartesi 23:43

Promosyon sendikacılığı yapmadınmı.? İbicioğlu döneminde cemaaten referans almadan kimse kadro alamazken senin oğlun nasıl aldı kadroyu bi anlatta bilsin kamuoyu.

Kemal okur

13 Kasım 2017 Pazartesi 19:45

Hayırlı olsun başkanım allah yardımcın olsun.

Hedef ne..... Üyesine sadece akıl veren. Desteği h

13 Kasım 2017 Pazartesi 17:12

Şimdi hedef ne ali hocam. Arkandayız....ne hedef yokmuııı:)

helal beee

13 Kasım 2017 Pazartesi 14:38

hiç haberimiz olmadı.. helal be sana Türk eğitim Sen- asıl krallık valla sivil toplumda- gelen ölene kadar gitmiyor- alşi hocam lafım meclisten dışarı :) doğruyu nerde söylicez

Ispartalı

13 Kasım 2017 Pazartesi 13:51

Hoca bırak git torunlarınla uğraş çivi çaktınız koltuğa menfaatçi çakmak ülkücüler

ali

13 Kasım 2017 Pazartesi 13:42

kalem ve ajanda kötü değil ay da 20 tl 12 ayda 240 tl üyelerden kesiliyor 20 tl lik ajanda ve kalem vermişler ****et iyi. arada yemek de var.

Kamil Sonmez

13 Kasım 2017 Pazartesi 13:36

Buraya çok şey yazardım ama değmez. Senin başkanlığında kamu sen Isparta'da yok olmaya mahkum.

özerden

13 Kasım 2017 Pazartesi 11:16

başkanımıza hayırlı olsun ALLAH utandırmasın başarılarının devamını dilerim

Hüseyin

13 Kasım 2017 Pazartesi 10:53

başka sendikanın dağıttığı ajanda ve kalemi niye diline doluyorsun ki.adam gibi çık deki ,ben profesyonel sendikacılık yapıyorum,sizin ödentileriniz benim maaşımı ve diğer harcamalarımızı anca karşılıyor.Böyle daha dürüst olursun sayın ali başkan.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR