20 Mayıs 2024 Pazartesi

SDÜ öğrencilerinden ''Fotomacera'' projesi

SDÜ öğrencilerinden ''Fotomacera'' projesi

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri Kadir Boylu Ortaokulu’nda “FotoMacera” projesi ile çocuklara fotoğrafçılık eğitimi düzenledi.

 Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri ve Süleyman Demirel Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yasin Öztürk tarafından ortaokul öğrencilerine temel fotoğrafçılık ve mobil fotoğrafçılık eğitimi düzenlendi. Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Enes Pektaş, Dildar Kaya, Deren Öktem, Seda Yiğit, Murad Abbasov, Emirkan Kaygısız ve Maksat Myradova "Fotomacera" projesiyle 3-8 Mayıs tarihlerinde Kadir Boylu Ortaokulu’nda çocuklarla bir araya geldi. Projenin kapsamında öğrencilere kamera kullanımı, fotoğraf açısı, ışık bilgisi gibi konular hakkında eğitimler düzenledi. Eğitimlerin ardından Gökçay Mesireliği’nde doğa fotoğrafı çekimleri gerçekleştirilerek verilen eğitimler uygulamaya dönüştürüldü.

Projenin gerçekleşmesinde katkıda bulunan Kadir Boylu Ortaokulu Müdürü Talha Terkin ve Süleyman Demirel Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yasin Öztürk’e teşekkürlerini ileten proje öğrencileri; bu eğitim sayesinde çocukların fotoğraf ve fotoğrafçılık tutkularının daha da arttırdıklarını belirttiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR