27 Nisan 2024 Cumartesi

BAKLAVANIN USTASI FARUK GÜLLÜOĞLU YEMEKTE DE İDDİALI

BAKLAVANIN USTASI FARUK GÜLLÜOĞLU YEMEKTE DE İDDİALI

Isparta

10 ay önce Isparta’da da açılan Faruk Güllüoğlu, geleneksel-kafe ve restoran konseptiyle hizmet veriyor. 1871’den beri ülkemizdeki lezzet yolculuğunun öncülerinden olan ve özellikle tatlı sektörünün lider ismi olarak dikkat çeken Faruk Güllüoğlu, Antep Mutfağı’ndan esinlenen ve dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini birleştiren yeni mönüsüyle atağa geçti.

Faruk Güllüoğlu İşletme Müdürü Nil Gökdoğan, markanın Türkiye genelinde 83 şubeye sahip olduğunu söyledi. YEK Gayrimenkul tarafından işletilen Isparta şubesinin geleneksel-kaferestoran konsepti ile hizmet verdiğini kaydeden Gökdoğan, 10 ay önce açılan Faruk Güllüoğlu’nun Ispartalılar tarafından çok sevildiğini belirtti. Gökdoğan, şu açıklamalarda bulundu:

“Faruk Güllüoğlu zaten bilinen bir marka. Ama biz yemek üzerine de iddialıyız. Biz Isparta’da restoran grubundayız. Tatlının dışında yemek ve kahvaltı hizmetimiz var. 20’den fazla baklama çeşidimiz var. Sütlü tatlılarımız, pasta gruplarımız var.

Et yemekleri, tavuk yemekleri, pizza ve salata çeşitlerimiz var. Haftada bir gün açık büfe kahvaltı. 80 çeşit ürün var. Markamıza ait su böreğimiz var, tatlı çeşitlerimizden de ikram ediyoruz. Yemek hizmetlerimizde 19.90’dan günün menüsü seçilebiliyor. Yine 15.90 TL’den 4 çeşit öğle yemeği menüsü tercih edilebiliyor.”

Yan yana hizmet veren Faruk Güllüoğlu ile Mokko Kafe’de toplu yemek, doğum günü, gün gibi etkinlikler de düzenlenebiliyor. Ayrıca çocuk oyun alanı bulunuyor. Faruk Güllüoğlu ve Mokka Kafe’de toplamda 13 kişiye istihdam sağlanıyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

para yokk

15 Ekim 2018 Pazartesi 10:11

kilosunu 200,00-tl den baklava satan kim bilir yemeklere kaç para der.... varsın parası cok olanlar yesin...

Tarkan Ç

14 Ekim 2018 Pazar 00:54

15 Temmuz Hain FETÖ darbesi unutuldu. Ispartalı nerde FETÖ cü var onların dükkanını ihya etmekle meşgul. FETÖ cü peynircinin dükkanı tıklım tıklım Güllüoğlu desen aynı. Zamanında 3 dilim baklavanın derdine düşüp gencecik fidanları hapse gönderenler de bunlardı. Balık Hafızalıyız vesselam.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR