28 Mart 2024 Perşembe

BAKIR KÖY VE İLÇELERİ GEZİYOR

CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR köy ve ilçe çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vekil Bakır, Haftasonu yoğun yağışlar nedeniyle maddi zarar oluşan Uluborlu ilçesinin Dereköy ve Küçükkabaca köylerinde incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemeler esnasında ilgili kurumlar ve yetkililerle de sıcağı sıcağına görüşen İrfan BAKIR şunları belirtti:

Isparta

‘ Biz Ispartamızın her türlüsorunuyla ilgilenmeye çalışıyoruz. Uluborlu ilçemizin köylerinde oluşan yoğunsağanak yağış ve dolu sebebiyle tarım arazilerimizde zarar meydana gelmiş.Küçük çaplı bir afet olmuş diyebiliriz. Çok şükür hiçbir vatandaşımızın burnukanamamış. Biz neler yapılabileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunmak veyetkili kurumları da bilgilendirmek adına incelemelerde yaptık.Hemşehrilerimizetekrar geçmiş olsun’  dedi

Bu konuda kendi üzerine düşeni deyapacağını belirten Vekil Bakır çalışmalarına Uluborlu Merkez ve İleydağıköylerinde devam etti. İleydağı köyünün gölet projesini yakından takip ettiğinisöyleyen Bakır, konunun biran önce çözüme kavuşması için gerekli girişimleriyapacağını belirtti . Ayrıca Senirkent ve Uluborlu’ da  mezbaha eksikliği olduğunu dile getiren ve bukonunun büyük problem oluşturduğunu anlatan hemşehrilerimize de konununtakipçisi olacağımızın sözünü verdik.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR