11 Mayıs 2024 Cumartesi

Bakır iddialı konuştu

CHP'nin ön seçiminden birinci sırada çıkan İrfan Bakır,İl örgütüne yaptığı ziyaretinde iddialı konuştu.

Isparta

Isparta'da birinci parti olacaklarını ileri süren Bakır,"Benim hedefim Isparta'dan 3 milletvekili çıkarmak.Bu imkansızdeğil.Göreceksiniz güzel şeyler olacak."dedi.CHP'nin pazar günü 18 adayadayı ile gerçekleştirdiği ön seçimden birinci sırada çıkan İrfanBakır,partisinin İl örgütüne dün teşekkür ziyaretinde bulundu.Başarılı bir önseçim yaşandığını belirten Bakır,emeği geçen herkese teşekkür etti.

3 VEKİL ÇIKARMAK İMKANSIZ DEĞİL
Isparta'da birinci parti olacaklarını ileri süren İrfan Bakır,"Benimhedefim Isparta'dan 3 milletvekili çıkarmak.Bu imkansız değil.Göreceksiniz güzel şeyler olacak."dedi.

7 HAZİRANA ODAKLANACAĞIZ
İl Başkanı Senayi Demirkol ise Bakır'ı tebrik ederek "Ön seçimi başarılıbir şekilde tamamladık.Isparta kendi listesinin oluşturdu.Bundan sonra sistemlibir çalışma ile 7 Haziran seçimlerine odaklanacağız" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI KAZANSIN

02 Nisan 2015 Perşembe 23:02

SON YILLARDA NEREDEYSE TÜRKİYE GENELİ SONUCA ÇOK YAKIN BİR SONUÇ ÇIKARIYORUZ. ISPARTALI'NIN TÜRKİYE GÜNDEMİNİ İYİ TAKİP ETTİĞİNİ VE ÇOK İNCE VE DOĞRU TAHLİLLER YAPABİLDİĞİNİ GÖREBİLİYORUZ. ISPARTALI ŞIMARANI SEVMEZ. ŞİMDİDEN TÜM PARTİLERİMİZİN ADAYLARINA BAŞARILAR DİLİYORUM.

bilir kişi

02 Nisan 2015 Perşembe 22:39

1 tane bile çımmyacak busefer ıspartadan chp, Isparta artık gözünü açtı vatandaşlar..

nuuuu

06 Nisan 2015 Pazartesi 22:35

sen bi kişisin ama asla bilir kişi degilsin. Isparta daha gözünü açmadı açtıgında akrep ölecek az kaldı.chp iki vekil.irfan bakırda adam gibi adam fakiri işçiyi zenginden ayırmayan ve içten slm veren alan biri dikdetörlügün çnüne geçeçek güç.

irfan

05 Nisan 2015 Pazar 13:08

aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görürmüş seçim günü sandıklar açıldıktan sonra görüşürüz seninle çavuş

ISPARTANIN SESİ

02 Nisan 2015 Perşembe 20:13

MEVCUT VEKİLLER VE H. KEMAL, SAİT DİLEK AYBATILI KONURSA 2 KESİN ÇIKAR CHP DEN 1 DE SUAT KOLUKIRIK 2. TEKİN BAYRAM 3. TAHİR ALAN OLSUN 4 . SIRADA İSMAİL ÖZDEMİR OLSUN BAKIN 3 VEKİL AK PARTİNİN KESİN 4 Ü ZORLAR AKSİ HALDE MEVCUTLARLA AK PARTİ 1 VEKİL ÇIKACAK HALKA SORUN ARAŞTIRIN GERÇEK SONUÇ BUDUR. AK PARTİ ALLAH AŞKINA HATA YAPMA. HATA BELEDİYEYİ KAYBETTİRDİ BU SEFER VAHİM SONUÇ OLUR

Tabi tabi

02 Nisan 2015 Perşembe 20:05

Tabi tabi. Zeki Müren de bizi görecekmi?

zehra

06 Nisan 2015 Pazartesi 15:41

tabi görecek hemide 4 boyutlu

ali

02 Nisan 2015 Perşembe 14:28

Chp İSPARTA DAN 2 milletvekili çıkaracak şimdiden hayırlı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR