24 Nisan 2024 Çarşamba

BAKAN SOYLU ŞEHİDİMİZİ ANLATTI

BAKAN SOYLU ŞEHİDİMİZİ ANLATTI

Isparta

BAKAN SOYLU ANLATTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medyada katıldığı bir programda Karsın Kağızman kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada kahramanca şehit düşen Ispartalı Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi’yle ilgili duygu yüklü bir konuşma yaptı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

seyran

25 Mayıs 2020 Pazartesi 17:48

Dazlak rumuzlu ya müslümanlığı alet edip oğlancılığı çalmayı kul hakkını yemeyi sevap sayan dinsizlere onlara bir şey demeyecek misin

Nöbetci

25 Mayıs 2020 Pazartesi 12:14

Sayın bakan ve değerli ıspartalılar şehidimize sıkılan mermide ıspartanında payı var malesef. 2011_2015 yılları arasında sdü den pkk ve fetöye 18 milyon tl aktarıldı ve polisimiz bunu tespit etti. Gönderilen hesapları buldu yakaladı ama sdü...... Takdir sizin.

Kenan

24 Mayıs 2020 Pazar 16:59

Eeee sonuç; ateş düştüğü yeri yaktı.. süz gene bakansınız

Hüseyin

24 Mayıs 2020 Pazar 14:04

Sayın bakan hdp denen terör uzantısı İn başkanı sokaklara geri dönüyoruz diyor. Pkk vekil arabasında pkklı taşıyor. Niye anında alnından kurşun sıkılmıyor bu hdinlere. Ankarada pkk bayrağı dalgslandırıp apo ****inin fotoğrafıyla kongre yapılıyor. Neden o kapalı spor salonu bombalanmaz. Çıkarın artık idamı sayın bakan. İlk siz olun sizi başımızın üstünde taşıyalım.

DAZLAK

24 Mayıs 2020 Pazar 12:59

Chpkk nin durumu belli peki ülkücü görünümlü ülküsüzler müslüman görünümlü kominist saadetliler yarınmahşerde nasıl hesap vereceler....iyiki ALLAHIN..cehennemi var..

Ali

24 Mayıs 2020 Pazar 07:30

Vatan hainleri için bir idamı çıkaramadıktan sonra konuşsanız ne olacak. 3 gün sonra unutulur. Yüce meclis gazi meclis diyorsunuz ana adamlar pkk ve dhkp. c ypg propagandası yapıyor. Kimsenin sesi çıkmıyor. Asın da sizi göreyim sizlerin vatan severliğinizi.

Hüseyin

24 Mayıs 2020 Pazar 07:08

Sayın bakan herşey siyaset gözüyle bakılıyor. 6 ay önce güneydoğu gazisi vefat etti. Cenazeye sayın valimiz katıldı. Sağolsun burdur valisi askeri erkan dahil. Ama siyasetten katılan olmadı. İçişleri bakanının danışmanının babası vefat etti il bşk dahil herkes oradaydı. Gece bile gelindi taziyeye. Ama gaziye uğrayan olmadı. Şimdi anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Herşey oy için menfaat için inanın memleketi hiç düşünen yok

Hüseyin

24 Mayıs 2020 Pazar 05:37

Ateş düştüğü yeri yakar. Sayın bakan. Tbmm çatısı altında vatan hainleri pkk ve dhkp. c yi savunuyor. Milletvekili dhkp.c li teröristi meclise getiriyor ama AKP MHP ip milletvekillerinden ses yok. Hani idam. Çıkarın çiller ne yaptı mecliste kelepçeyi vurdu. Nerde kaldı yüce meclis. Hep oy uğruna Birtane adam çıkmıyor. Birtane de çıkıpta bu hainlerin asılması için önerge verilmiyor. Yakala besle oh ne güzel. Ne günlere kaldık. Ölen 3 gün sonra unutulur.oy için pkk ya yalvaranıda gördü bu memleket

Xxxxx

24 Mayıs 2020 Pazar 01:55

Helal olsun sayın bakanım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR