20 Nisan 2024 Cumartesi

BAKAN SOYLU MUHTEŞEM BİR PROJE

BAKAN SOYLU MUHTEŞEM BİR PROJE

Isparta

ISPARTA'da bağımlı gençlerin tedavisi ve rehabilitasyonu amacıyla Eğirdir yolu üzerine yapılan Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi için İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu;”Muhteşem bir proje” dedi.

Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ve Bomba 32 Haber Sitemiz Sahibi Tarkan Çetin ve Isparta Davrazspor yönetim kurulu üyeleri İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Uyuşturucuya adete savaş açan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Isparta’da yapılan ve Türkiye’de bir ilk olan rehabilitasyon merkezi “Muhteşem bir proje” ifadesini kullandı.

Merkez hakkında son durumu Milletvekili Gökgöz ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat’tan bilgi alan Bakan Soylu, bakanlık olarakta projeye tam destek verdiklerini söyledi. Öte yandan Milletvekili Gökgöz ve Başkan Bolat, Bakan Soylu merkezin açılışına davet etti. Vali Günaydın ile görüşüp açılışa imkanı olursa katılacağının sözünü veren Bakan Soylu, merkezin yapım aşamasındaki fotoğraflarını ve detaylı bilgileri Haber Sitemiz sahibi Tarkan Çetin’den aldı.

Bakan Soylu'ya ziyarette Isparta Davrazspor forması ile gül sepeti hediye edildi. Isparta Davrazspor'a başarılar dileyen Bakan Soylu, Isparta'yı çok özlediğini ve en kısa sürede gelmeye çalışacağını söyledi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR