17 Mayıs 2024 Cuma

Kadın elinin değdiği her yerde başarı var

Kadın elinin değdiği her yerde başarı var

Isparta

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği toplantıda Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş, Başkan Başdeğirmen’in Isparta’ya çok güzel hizmetler kazandırdığını ve bu güzel çalışmaların ikinci döneminde de devam edeceğine inandıklarını söyledi. Karataş, “Başkanımıza başarılar diliyoruz. Sivil toplum kuruluşları da şehirde bir şeyler yapmak için uğraş veriyor. Başkanımız çalışmalarımızda bizlere çok destek verdiler” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içerisinde Isparta’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Başdeğirmen, sivil toplum kuruluşlarının çok kıymetli olduğunu aktararak, “Sizlerin fikirleri, düşünceleriyle bizlere vermiş olduğu desteklerle farklı ve güzel işler yapıyoruz. Kadınlarımızın düşüncelerini alarak kadınlara yönelik çalışmalarımızı da en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Kadınlarımız ve çocuklarımız bizim en değerlilerimiz. Onların yanında olarak uygun yatırımlarla hizmet etmeye çalışıyoruz. Sadece kadınların beraber olabileceği, vakit geçirebileceği yerler talep ediliyor. Davraz Mahallesindeki eski aquaparkın olduğu yeri kadın ve çocuk ağırlıklı bir alan haline getiriyoruz. Orada çok daha rahat bir şekilde zaman geçirebileceksiniz. Kadının elinin değdiği her yerde çok daha farklı başarılar ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR