19 Nisan 2024 Cuma

BAKAN SOYLU'DAN GECE YARISI ISPARTA ZİYARETİ

BAKAN SOYLU'DAN GECE YARISI ISPARTA ZİYARETİ

Isparta

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, babası vefat eden İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Avukat Tahir Alan'a ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Soylu, Isparta'da vefat eden İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri avukat Tahir Alan'ın babası Mustafa Alan için taziye ziyaretinde bulundu. Bugün gece saatlerinde Isparta’ya gelen Bakan Soylu, baba ocağına geçti. Burada Bakan Soylu’ya Vali Ömer Seymenoğlu ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de eşlik etti.

Tahir Alan’a ve aile yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Soylu, kendisine ait sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM  

Kıymetli arkadaşım Avukat Tahir Alan ve ailesine, sevgili babaları emekli emniyet mensubu Mustafa Alan için taziye ziyaretindeyiz. Mekanı cennet olsun

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

25 Ocak 2020 Cumartesi 00:59

yorumcuya ////// sana neki savunuyorsun hayret bişey ŞEHİT EVI ORASI GECESİ GÜNDÜZÜ VARMI ARTIK O EVİN FARK EDERMİ O ACIYA GECE GÜNDÜZ... İLLAKİ SAVUNACAKSINIZ BUNLARI ŞEHİT EVİNE GİTMEK İSTESEYDİ HER DAKİKA GİDERDİ ONLAR İÇİN ŞEHİTLER ÜÇ BEŞ MEHMET DEMİŞLERDİ

Yorumcu

24 Ocak 2020 Cuma 11:54

Memet yorumcusu Bakan bey gece 1 de geldi ve antalyaya devam etti gündüz gelmiş olsaydı gidilecekti

Memet

24 Ocak 2020 Cuma 07:44

Kaç defa yazdık. İç işleri bakanı güneydoğu gazisi jandarma bçvş vefat etti. Onun evinde 5 dakika ziyaret etseydiniz ya. Yanınızdakilerden sadece vali bey vardı diğer siyasiler yoktu bile. Hoş geldiniz ama kalbimiz kırıldı. Her zamanki gibi ateş düştüğü yeri yakar. Ama bunların cezasında bizler 2023 keseriz.

beş

24 Ocak 2020 Cuma 02:15

Alan alana :) dolar 6 itsE pençıl

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR