19 Mart 2024 Salı

BAKAN SARIEROĞLU'NDAN TAŞERON AÇIKLAMASI

BAKAN SARIEROĞLU'NDAN TAŞERON AÇIKLAMASI

Isparta

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti kongresi sırasında "Taşerona kadro" diye bağıran kadınlara, "Ak Parti olarak bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. İnşallah taşerondaki kardeşlerimizin kamudaki istihdamları ile ilgili beklentilerini karşılayabilmek için yaklaşık 1 aydır Maliye Bakanımızla çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz" dedi.

TRİBÜNDEKİ KADINLAR 'TAŞERONA KADRO' DİYE BAĞIRDI

Bakan Jülide Sarıeroğlu konuşma yaptığı sırada tribünlerde bulunan ve çoğunuluğu kadın olan bir grup "Taşerona kadro" diye bağırdı. Bakan Sarıeroğlu bunun üzerine bu konuda çalışma yapıldığını söyleyerek şöyle dedi:

"Beklenti içinde birçok kesim var taşeronda çalışan arkadaşlarımız bunlardan en önemlisi. AK Parti olarak bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. İnşallah taşerondaki kardeşlerimizin kamudaki istihdamları ile ilgili beklentilerini karşılayabilmek için yaklaşık bir aydır Maliye Bakanımızla çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmamızı kısa süre içerisinde tamamlayıp kardeşlerimizle paylaşacağız. İnşallah sıkıntılarına, beklentilerine, taleplerine, ihtiyaçlarına yeni yasama döneminde, yeni yıla girmeden cevap vermiş olacağız, bunun da müjdesini vereyim."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yayınlanırmı bilmiyorum.

18 Eylül 2017 Pazartesi 10:34

Halem şehir hastanesinde çalışmaktayım.zaten bizim için kadro ollayı bitti.çünkü özelleştik artık.ama ben kadronun geleceğine kseinlikle inanmıyorum.15 senedir akp bunu her seçimden önce gündeme getiriyor.ama bir icraat yok.yani anlaşılacağındxn boş hayallere kimse girmesin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR