20 Nisan 2024 Cumartesi

Bakan Pakdemirli yangın bölgesinde

Bakan Pakdemirli yangın bölgesinde

Isparta

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangın bölgesine geldi.

Sütçüler Çandır'da devam eden orman yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve beraberindeki heyetle yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Bakan Pakdemirli, bölgede yaşayan vatandaşlarla da sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

03 Ağustos 2021 Salı 20:25

Aklı selim rumuzuyla yazan yandaşa soruyorum.Kim yakalanmış,kim sorgulanmış.Bu ormanları,karıncayı,ağaçları,sincapları,kaplumbağaları yakan her kimse Allah bin türlü belasını versin de,tedbir almayanın hiç mi suçu yok.

x

03 Ağustos 2021 Salı 19:12

yorumlara da bot basmayın be malum partililer :D

Yazık ki ne yazık kafalara

03 Ağustos 2021 Salı 18:46

Şu ülkeyi güçsüz aciz gösteriyorsunuz diyenler sizlerin eviniz arabanız geçim kaynağı 2 kuruş kazandığınız hayvanlarınız ve hatta kanser tedavisi için biriktirdiğiniz paranız bir anda gözünüzün önünde kül olup gitse acaba benim devletim aciz kalmadı mı dersiniz?Vatandaşına her türlü desteği çıkan devlet aciz değildir.Sanki diğer ülkeler bizi çok güçlü görüyor da bununla aciz sayılacağız.Yiyecek ekmeği giyecek kıyafeti yok hala aciz gösteriyorsunuz diyor. Googlea US Dollar to TL yaz ne görüyorsun

Yazık Yaa

03 Ağustos 2021 Salı 17:29

Ya millet olarak en sıkıntılı zamanlarda siyasi farklılıkları bir kenara bırakıp tek yürek olamıyoruz. Ne acı bir durum. Siyasi çekişmeyi böyle zamanlarda bir kenara koyamayan kafalar, böylesi yıkıcı muhalefet hangi ülkede var acaba? Tamam eleştirecek şeyler olabilir. Bu dar zaman atlatılır o zaman herkes eteğindeki taşları ortaya döker. Şu an yapılan bu ülkeye bu millete yarar değil zarar veriyor. Bilinsin.

...

03 Ağustos 2021 Salı 17:24

m****ine tüküreyim senin m****i bozulan ...halk didiniyor çırpınıyor herşeyimizle yangın söndürmek için canını ortaya koyuyor. hayvanı ağacı ekini evi barkı herşeyi kül oluyor. m****i bozuluyomuş efendinin söylemicekmişiz bunları. gerçekleri herkes görüyor canımızı ülkecek kurtarmaya çalışıyoruz sizin gibi tiplerle uğraşıyoz bi de ne istiyosunuz lan siz herkes herşey sessizce yansın bitsin mi istiyosunuz. bugün konuşmayacaz da ne zaman konuşacaz. vicdansız acımasız bencil cahiller

ravi ahaber izliyordur

03 Ağustos 2021 Salı 16:54

ohhh keyfe bak

Akl-ı Selim

03 Ağustos 2021 Salı 16:50

Yangınların hepsi bir kaç günde çıktı. Yakalanıp sorgulanan insanlar var. Bu işler belli ki organize. Böyle acılı ve sıkıntılı durumdan hükümetin yıpratılması fırsatı bilip siyasi rant çıkarma ****retleri bizim ülkemize özgü. Baştaki partiyi tutmamak, eleştirmek ayrı bir şey, ülkenin acılı günlerinde tek vücut olmak yerine ülkeyi güçsüz, aciz gösterecek şekilde siyasi fırsatçılık çabası göstermek ayrı şey. İlkine muhalefet ikincisine kaostan ve acıdan beslenen fırsatçılık deniyor.

Uğur

03 Ağustos 2021 Salı 15:50

Uçağımız yok diyen adama ihtiyacımız yok saçma sapan konuşup m****imizi bozma

RAVİ DENEN BİRADER

03 Ağustos 2021 Salı 15:19

"Ravi" SEN İÇİYON KARDEŞ AYNISINDAN İSTİYORUM

AK SEVDA

03 Ağustos 2021 Salı 15:08

AKP'NİN KALESİ SÜTÇÜLER'E %80'LE CUMHUR İTTİFAKINI SEÇEN SÜTÇÜLER'E HOŞ GELDİNİZ SAYIN BAKANIM ŞEREF VERDİNİZ. BİR OLALIM İRİ OLALIM DİRİ OLALIM KUMPASI BOZALIM ALLAHIN İZNİ VE REİSİMİZİN İZİNDE.

x

03 Ağustos 2021 Salı 14:29

Ayrıca saydığı ülkelerde yangın çıktığında onlar da bir çok ülkeden yardım alarak söndürebildiler, onlar aciz miydi sence? Asıl yargılanması gereken siz ve sizin düşüncenizdekiler bence.Sürekli bir kibir halinde olup ormanlarımız yanarken, masum canlılar ölürken ve bir çok insan evini kaybederken kimseye ihtiyacımız yok havası falan vermeye çalışmak daha acizce emin ol.

x

03 Ağustos 2021 Salı 14:26

Aşağıdaki abi neyin kafasını yaşıyo ya? Vatanı aciz göstermek falan demiş ee madem aciz değiliz, bu kadar ekipmanımız var(!) niye manavgattaki yangın bile bir haftadır söndürülemedi?Yardım istemek acizlikse o zaman kendi evin yandığında kendi ellerinle söndür kardeşim sonuçta yardım isteyemezsin yardım istemek acizlikmiş sana göre.Bu kafaya erişmek için ne kullanıyosunuz inan ben de istiyorum bu kadar kafasız,duyarsız,kalpsiz ve bomboş biri olmayı ben de çok isterdim inan.

Ravi

03 Ağustos 2021 Salı 13:12

Pkk ya lanet okumak yerine, canla başla çalışan devletimin asil polisine,askerine,itfayecisine, pilotuna, ve diğer çalışalara ağız dolusu hakaret edenleri vatan hainligiyle yargılayacaksın. helpturkey dış güdümlü kampanyayla vatanını aciz gösterenleri yargılayacaksın. Dünya genelinde birçok yangın var avusturalyadaki yangın 1,5 ay, ABD deki yangın 1 aydır söndürülemezken ülkemde 6 günde birçoğu kontrol altına alındı. Allah devletime zeval vermesin, hainlerden korusun.

Ali Veli

03 Ağustos 2021 Salı 13:05

Uçaklar nerde uçaklar?

Aslan

03 Ağustos 2021 Salı 13:02

Bilgiç Başkanım sizde olmasanız Ispartaya kimsenin baktığı yok. İyiki siz varsınız. Bu şehrin diğer yöneticileri neredeler? 2 gündür gece gündüz Çandırdasınız. Isparta size çok şey borçlu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR