29 Mart 2024 Cuma

BAKAN KURTULMUŞ'TAN ISPARTA TURİZMİNE TAM DESTEK SÖZÜ

BAKAN KURTULMUŞ'TAN ISPARTA TURİZMİNE TAM DESTEK SÖZÜ

Isparta

ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Said Yüce ile birlikte Başbakan Yardımcılığı görevinden Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine getirilen Numan Kurtulmuş'a geçtiğimiz günlerde hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

O ziyaretin detaylarına sadece ve sadece Bomba 32 Haber ekibi ulaştı.

Ziyarette Isparta'nın turizmi ele alınırken, Bakan Kurtulmuş’tan destek söze geldi.

Akdeniz bölgesinin parlayan yıldızı ve kış turizminin gözdesi Davraz Kayak Merkezi için neler yapılabilir görüşüldü. Bakan Kurtulmuş, Davraz Kayak Merkezi’ne günü birlik dinlenme tesisleri, otoparklar ve çeşitli aktivite alanların yapılması için İl Özel İdare’ye yer tahsisi yapılma sözü alındı.

GÜL VE LAVANTA’YA DESTEK VERİLECEK

Bu yıl atılım yapan lavanta Bakan Kurtulmuş’un da dikkatini çekti. 100 Binin üzerinde ziyaretçi gelmesi ve ulusal medyada geniş yer bulan Lavanta haberlerini takip ettiğini kaydeden Bakan Kurtulmuş, hem gül hem lavanta içinde destek sözü verdi.

Gül ve lavanta için festival veya çeşitli etkinliklerle destekleme konusunda söz veren Bakan Kurtulmuş,  ziyaretçi sayısını 500 bin yapmamız gerekiyor dedi.

Lavanta ve Gül tanıtımı üzerinde ciddi çalışmalar yapılacağını da kaydeden Bakan Kurtulmuş, turizmde potansiyeli artırmak için her zaman desteğe hazırım mesajı verdi.

Bakan Kurtulmuş ayrıca Gelendost’da her yıl düzenlenen Miryakefalon Zaferi etkinliklerine davet edildiğini ve yoğun programı olmazsa katılacağını da söyledi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hehee

31 Temmuz 2017 Pazartesi 21:57

Ali göçer noldy

Lavanta

30 Temmuz 2017 Pazar 09:50

Az kaldı burdur olarak lavanta da gümbür gümbür geliyoruz .... sarma dagini arazilerinizde olduğu gibi değil 100 lerce dekar bütün dikim yaparak bu olaya el attık ...

Vatandaş

29 Temmuz 2017 Cumartesi 20:18

Siz ilk önce Antalya duble yolunu yapinda turizmi öyle canlandirin

.keçiborlulu

29 Temmuz 2017 Cumartesi 14:05

öncelikle heryere kuyucak köyünü gösteren tabelalar asılmalı labirent gibi olan dörtyoldaki köprüden kılıç köyüne geçiş için alternatif bir yol yapılmalı kılıç köyü ila kuyucak köyü arası çift yol olup köy girişine büyük bir otopark yapılmalı ayrıca antalya belediyesinden fikir ve projeler konusunda akıl alınmalıdır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR