27 Nisan 2024 Cumartesi

BAKAN İLE BAŞKAN NE KONUŞTU?

38 tesisin temel atma ve açılış töreni için Isparta'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile MHP'li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın uzun süre sohbet etti.

Isparta

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta'da 150 milyon lira değerinde 38 tesisin açılış ve temel atma törenine katıldı.Darıderesi Göleti şantiyesinde gerçekleştirilen törende Vali Vahdettin Özkan,Ak Parti milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Sait Yüce, Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın ve çok sayıda davetli de yer aldı. Törendeki konuşmasında yapılacak yatırımların Isparta'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Törenden önce Bakan Eroğlu ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın uzun süre konuştu. Başkan Günaydın Darıderesi Göleti ile ilgili bilgiler verdi. Bakan Eroğlu ise tören konuşmasında Başkan Günaydın'a müjdeverdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Zeki

20 Ekim 2015 Salı 16:16

Sayın belediye başkanım, bundan sonra bizden MHP ye oy yok. Bir aydır çayboyundaki köprüde çalışmalar tamamlanamadı. Araçlarımızla karşıya geçemiyoruz. Rezil olduk. Bir köprünün korkuluklarını aylardır bitirememek MHP ye yakışmıyor?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR