23 Nisan 2024 Salı

BAKAN GÜNLÜK VAKA SAYIYI AÇIKLADI

BAKAN GÜNLÜK VAKA SAYIYI AÇIKLADI

Isparta

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Koronavirüs nedeniyle bugün vefat eden sayısı 21. 48.813 test yapıldı. 1.016 yeni vaka var. Bugün iyileşen sayısı 1.334.

Sağlık Bakanı Koca: Son üç günde vaka sayılarında en çok düşüş olan 7 ilimiz: Kars, Çanakkale, Bartın, Artvin, Ardahan, Kütahya ve Yalova. Türkiye genelinde vakaların pnömoniye dönme oranı azalıyor. Vaka sayılarındaki artış ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyuma bağlı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

13 Temmuz 2020 Pazartesi 00:04

Pandemi Sürecinde “AÇ” Kalan 60 Sanatçımıza Hazineden 30 Milyonluk destek geldi

Bosnalı Vedat

11 Temmuz 2020 Cumartesi 23:12

Seyyah sen Isparta ile Burdur'u kıyaslama Burdur'da bir vaka görülsün. Caddesi sokağı Ev numarası bile bilinir. O insanlara nasıl yardım yapılacağı ilgili makamlardan öğrenilir. gerekli yardımlar ulaştırılır. Daha salgının başında Büyük başkan Ali Orkun Bey maske üretimine geçti tüm baskılara rağmen başardı. Köylere bile ulaştırdı. Isparta üç ay maske bekledi başkan ikişer adet gönderdi. Isparta'da Roman vataşsa hasta medyada haber, diğerlerinden ses yok. Eğitim farkı çok fazla.

polize

11 Temmuz 2020 Cumartesi 21:55

Lütfen birde kanserden sigaradan Normal Gripten ve diger hastalıklardan vb... ölenlerın Listesıni açıklayın emınım coronanın en az 15 misli fazlasıdır.

Şüheda.32

11 Temmuz 2020 Cumartesi 21:47

O' Çogalan 7 il Haric Açık Temiz Havada MASKE yasagı bir an önce kaldırılsın sadece kalabalık kapalı ortamlarda zorunlu olsun Yeter iyce Hasta ediyor Cigerleri. Yetti bıktırdı iyce havalarda sıcak zaten bunaltmaya gerek yok artık insanları bu kadar.. Asker ugurlama dügün yasakları aynen devam etsin daha çok.

Seyyah

11 Temmuz 2020 Cumartesi 20:29

İsparta dışında işim gereği Burdur ve antalyaya gittim. Burdur gerçekten maskeyle dikkatli. İsparta ve antalyada maske takan elle gösteriliyor burdurda takmayan. Tebrik ederim burdurluları

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR