17 Nisan 2024 Çarşamba

BAKAN GELİYOR...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2 Ağustos’ta Isparta’ya geliyor.

Isparta
Geleneksel Uluborlu Yağlı Pehlivan Güreşlerini izleyecek olan Bakan Kılıç, aynı zamanda bakanlığının Isparta’da yaptığı çalışmaları yerinde izleyerek Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Bakan Kılıç’ı Isparta’ya davet ettiğini belirten AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, olağanüstü bir durum olmadığı takdirde ziyaretin gerçekleştirileceğini belirtti.

Öte yandan bu yıl Ramazan Ayı’na denk gelmesi nedeniyle festivalin bir kısmının ağustos ayına ertelendiği kaydedilirken, geleneksel güreşlerde geçen yıl ağalığı elde eden Uluborlulu işadamı Münir Tanyer, bu yılki ağalığı kendisi gibi Uluborlulu bir işadamı olan Bülent Sarıgül’e devretmeye hazırlanıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAS

31 Temmuz 2014 Perşembe 17:29

SAYIN VERKILLER VE BAKAN ARTIK SU ISPARTADA KANGIRAN OLMUS SORUNA CARE BULSUNLAR ! YASLI KISILER OTOBÜSE BINDIKLERINDE ÜCRET ÖDEMEYE DEVAM EDIYORLAR , AKSI TAKTIRDE SÖFÖRLER BU SEBEBLE ISTEN CIKARILDIKLARINI VE ÜCRET ÖDEMEYEN YASLILARA " HARAM ZEHIR ZIKKIM OLSUN " DEDIKLERINE BU GÜN GENE SAHIT OLDUK ! KIMSENIN BIZIM BÜYÜKLERIMIZI BÖYLE AZARLAMAYA HAKKI YOK ; YASLI KADIN ZATEN HIC ÜCRETSIZ BINMEDIGINI , CARSIYA YÜRÜYEREK GELDIGINI , DÖNÜSTE ELINDE YÜK OLDUGU ICIN BINDIGINI VE HEMEN ÜCRETI ÖDEDI!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR