19 Mart 2024 Salı

BAKA DAVASINDA DEŞİFRE EDENDE FETÖCÜ ÇIKTI

Fetullahçı Terör Örgütü’nün Batı Akdeniz Kalkınma Ajansındaki yapılanmasıyla ilgili çarpıcı bir haber daha...

Isparta

Ajansta uzman olarak görev yapan İ.Ç , Cumhuriyet Savcılığı’nın “bilgisine başvurulan şahıs” sıfatıyla kurumundaki FETÖ yapılanmasını deşifre etti. Bu ifadeler savcılığın hazırladığı iddianamede yer aldı hatta bazı çalışanlar soruşturma kapsamında tutuklandı. Ama aynı, İ.Ç aylar sonra FETÖ/PDY ile ilişkisi tespit edildiği için işine son verildi.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ne yazık

17 Kasım 2017 Cuma 12:18

baka ya atanan tüm personellerin refernsı kim bakmak lazım. Oraya geçen sen, ben değil de oraya geçen kişilere kim referans oldu da çok para alan bir kuruma geçtiler. Bence oraya ****ürmek için referanslarına bakmak lazım. Bu da önemli değil mi? havadan gelip oraya geçmediler ya. Mutlaka kendi tanıdıklarını ve kendinden olanlara referans olmuşlardır.

kriptolara

16 Kasım 2017 Perşembe 18:18

bekliyoruz hala sorumuzun cevabını, Itso binasına 30 trilyon tl proje adı altında bakayada bina yaptıracak şekilde nasıl verildi inşaata para veriliyormuydu? bunun kararlaştırıldığı toplantıda bedri ve diğer abiler var mıydı? proje ileride belediye bşk ya da milletvekili yapılacak olan şükrüye karargah olarakmı düşünüldü? haklarında soruşturmalar, yurtdışı çıkış yasağı, bylock'u olduğu herkesin dilindeki kriptolar nasıl geziniyor

gerçek vatandaş

16 Kasım 2017 Perşembe 14:32

BAKA NIN Şu ana kadar vediği tüm projeler Üniversitelerde dahil kimlere verilmiş hepsi TEK TEK incelensin hepsi şu an durdurulsun NE malum fetö cülerin almadığı ?

AK Nefer

16 Kasım 2017 Perşembe 14:14

Bakada bunca işler olurken, BAKAdan daha yağlı bir kurum olan TKDK da hic mi örgütlenmemis bu Fetö. Yada orayı kollayan içimizdeki İrlandalılar mı var?

Mehmet K.

16 Kasım 2017 Perşembe 13:35

İtiraf mı oluyor şimdi bu adamın yaptığı yoksa iftira mı? Milleti hapise attıktan sonra......

sağlıkta işler daha karmaşık sanki

16 Kasım 2017 Perşembe 11:08

sağlığı kim deşifre ettiyse artık- okula çocuğu gidip açıkta bekleyen var- göreve iade var- ihraç var- ve hiç işlem yapılmadan çalışan var- artık kimse bu ....

Saim

16 Kasım 2017 Perşembe 10:35

Kimin zamanında nasıl atanmış. Atayan yetkililerde sorumlu değilmi. Hepside çeksin cezasını

PrGy3_x!

16 Kasım 2017 Perşembe 09:40

Demekki neymiş. "Etkin pişmanlık" diye birşey yokmuş.. Bundan sonra paçasını kurtarmak için ispiyoncu itirafçılar düşünsün..

Vatandaş

16 Kasım 2017 Perşembe 00:31

Bu vasıfsız eleman Afrika'da cemaatin kurduğu kuruluşta çalışmış sonra gelmiş BAKA'da çalışmaya başlamış. Kapasitesi olmadığından yükselememiş, yükselmek uğruna usulsüz personel alımından tutun da usulsüz ihalelere kadar adı karışan bir zavallı. Masumların canını yakan canının yanacağı günü beklesin demiş Peygamberimiz. Sende bekle İsmail! Allah kimseyi bunlar gibi kaburgasız, vicdanı kör etmesin. Mazlumun ahı yerde kalmaz unutma!

Misafir 32

16 Kasım 2017 Perşembe 00:30

Bu şahsın kurum içinde araç kiralama ihalelerinde ve personel alım ihalelerinde yolsuzluklar yaptığı da iddia ediliyor.Dava devam ediyor. Neler dönmüş....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR