26 Nisan 2024 Cuma

BAKA'DA KİMLER TUTUKLANDI?

BAKA'DA KİMLER TUTUKLANDI?

Isparta

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen’inde bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Isparta’da darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY örgütüne yönelik yürütülen soruşturmada Baka Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, 4 gün önce açığa alınmıştı. 3 gün önce de Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Özen ile birlikte aynı ajanstan 8 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheliler BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen ile birlikte Kamil Deniz Demirbaş, Muhammed Muhsin Vural, Ali Galip Bilgili,Özer Metin, Lokman Pehlivan "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" ve "Silahlı terör örgütüne üye olma"  suçlarından tutuklanırken, Bayram Altıntaş,Mehmet Candan ve Sadettin Dikmen adli kontrol şartıyla olmak üzere serbest bırakıldı.

Baka Genel Sekreteri Özen ile birlikte 5 kişi cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tuğrul Çınar

05 Ağustos 2016 Cuma 09:08

A.G.B. isimli şahıs gibi çapsız adamları yatırım uzmanı diye işe alır, bir de bunları il koordinatörü yaparsan olacağı bu. Adam sıradan bir dershane öğretmeni iken katakullilerle il koordinatörü oluyor. Bu olduysa, bu ülkede her şey olur diye düşünmeye başlıyor daha sonra. Kendisi de dahil herkesin başını yaktı. Çapsız herif.

hatip

30 Temmuz 2016 Cumartesi 11:50

Yahu arkadaş nasılda bir terör örgütüymüş şaştım kaldım. Adamlar bütün devletin kurumlarını ele geçirmişler. Nasıl becerdiler bu işi, hakikaten dehşetler içindeyim.

Isparta sevdalisi

29 Temmuz 2016 Cuma 15:51

Itso yuda denetleyin meclis baskani Osman sahlan sira sanada gelsin aldigin tesvikler milletin paralari zehir olsun seni denetliyen tarimcilarda paralel cikti bakacilarda.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR